ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Έσπασε την… κατάρα 38 χρόνων η Ομόνοια Βογατσικού 3-0 το Νταηλάκη (370 φωτογραφίες!)

«Φρένο» σε μία αρνητική παράδοση δεκαετιών έβαλε η «Ομόνοια» Βογατσικού με τη νίκη της επί του Νταηλάκη.
Οι «αρκούδες» από το 1980 που είχαν φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Καστοριανό συγκρότημα μέχρι και σήμερα, 38 χρόνια, σε πέντε συνολικά αναμετρήσεις δεν κατάφεραν να κερδίσουν ποτέ, μετρώντας δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες!!!
Η ομάδα του Θόδωρου Ποντίκη με τη σημερινή της νίκη με σκορ 3-0 επί του μαχητικού Νταηλάκη, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την πανίσχυρη έδρα της (έχει το απόλυτο με 5 στα 5) και σταθεροποιήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, διευρύνοντας παράλληλα και το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της, παραμένοντας χωρίς ήττα για τρίτο σερί παιχνίδι.
Πρωταγωνιστής της «Ομόνοιας» ο συνήθης ύποπτος και πρώτος σκόρερ της ομάδας (πρώην παίκτης του Νταηλάκη), ο Χρήστος Νούλας που σκόραρε δις και σκαρφάλωσε στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ με 10 γκολ.
Ο δεινός σκόρερ του Βογατσικού άνοιξε το σκορ στο 18’, ενώ στο 55’ ο έμπειρος Λαζαρίδης έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (2-0).
Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν σε 2-1 και να μπούνε στο ματς, όταν ο νεαρός Καραγιαννίδης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ την 5η νίκη στο πρωτάθλημα για τους «κυανοκίτρινους» σφράγισε στο 80’ ο Νούλας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ 370 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 sentranews.gr

 

Back to top button