Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Το αδιαχώρητο στον χορό της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς (φωτογραφίες )

Στην  κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του νυχτερινού κέντρου «Ακρόαμα», στο Άργος Ορεστικό, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 2ος ετήσιος χορός της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Βουλευτής Καστοριάς ΝΔ κα Αντωνίου Μαρία, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Αδαμόπουλος Σωτήριος, ο ΑΔΦ Καστοριάς, Δκτής του 15ου Συντάγματος Πεζικού, Σχης (ΠΖ) Σιόρεντας Χρήστος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), Σχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δυτικού Τομέα Αθηνών, Αντχος (Ε) Ντίγκος Νικόλαος, ο Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας, αντίστοιχα, της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κοζάνης, Υπλχος (ΤΘ) Πετκίδης Θεόδωρος, Υπλγός (ΠΖ) Πανάγος Ευάγγελος και Υπλγός (ΠΖ) Ζιώγας Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξάνθης, Ανθλγός (ΥΠ) Τσαπρούνης Βάιος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς, κ. Σπυρίδης Ιωάννης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καστοριάς ευχαριστεί θερμά όλες και  όλους τις/τους συναδέλφους και μη, για την παρουσία τους και  την τιμή που έκαναν στην Ένωση μας.

 

 

Back to top button