ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η πρώτη συνάντηση του Γιάννη Κορεντσίδη με 60 υποψήφιους του συνδυασμού του (ρεπορτάζ)

Πρώτη συνάντηση του Γιάννη Κορεντσίδη με 60 υποψήφιους του συνδυασμού του, χθες σε αίθουσα του ξενοδοχείου Τσάμης.
Οι υποψήφιοι ήταν και για τον κορμό και για τα τοπικά, ενώ το ψηφοδέλτιο είναι ανοιχτό ακόμα σε νέες συμμετοχές. Εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι η πλειοψηφία των υποψηφίων είναι νέοι στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα κατέβουν για πρώτη φορά σε εκλογές.
Στη συνάντηση έγινε η πρώτη γνωριμία, με τον κάθε υποψήφιο να παρουσιάζεται και να λέει λίγα λόγια. Ο επικεφαλής Γιάννης Κορεντσίδης από την πλευρά του, δίνοντας το σύνθημα της εκκίνησης του προεκλογικού αγώνα, επισήμανε ότι όλος ο συνδυασμός θα εργαστεί ομαδικά, με όρεξη και ομοψυχία, τονίζοντας ότι δεν έχει τάξει, σε κανέναν, καμία θέση.
Το ψηφοδέλτιο είναι πολυσυλλεκτικό και απαρτίζεται από συμπολίτες μας από όλες τις κοινωνικές και εργασιακές ομάδες, από επιστήμονες, από ανθρώπους του αγροτικού τομέα, του ιατρικού, του επιχειρηματικού, της παιδείας, του αθλητισμού κ.ά.
Εκτός από τους υποψήφιους παραβρέθηκαν  και μέλη της ομάδας υποστήριξης του συνδυασμού που αποτελείται από γνωστούς επιχειρηματίες και φίλους.
Στο τέλος ο κάθε υποψήφιος έδωσε το βιογραφικό του στη Γιάννα Λούσιου, συνεργάτιδα του κ. Κορεντσίδη.
Το προσεχές διάστημα αναμένεται και η πρώτη επίσημη εκδήλωση του συνδυασμού, όπου μεταξύ άλλων θα ανακοινωθεί το όνομα και θα παρουσιαστεί το λογότυπο.

Γιάννης Κορεντσίδης : “Ξεκινάμε”! (φωτογραφίες)

 

 

Back to top button