ΑθλητικάΚαστοριά

Η Θωμαή Εμμανουηλίδου στηρίζει το ΜΠΟΡΩ (φωτο)

Το ΜΠΟΡΩ είναι ένα κάλεσμα από τα βάθη τις ψυχής μας. Είναι η φωνή μας...

Ο σκοπός και στόχος είναι η έμπνευση και αφύπνιση του εαυτού μας και του κόσμου γυρω μας ώστε να πιστέψουμε στον εαυτό μας και γεμάτοi αποφασιστικότητα να αφήσουμε πίσω μας όλες τις δικαιολογίες και λόγους που μας κρατάνε πίσω, οτι και να ειναι αυτο..οτι και να εχει συμβει στην ζωη μας….μπορουμε να το ξεπερασουμε, να το αλλαξουμε. ΤΩΡΑ.

 Πώς ξεκίνησε

Η ιδέα ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες βγαλμένη από την ζωή, την δικιά μου..και τον γύρω μου συνανθρώπων βλεποντας να μην ζουνε την ζωη τους που θελουν γιατι δεν πιστευουν αρκετα σε αυτο..ετσι, θελησα να δημιουργήσω κάτι προσωπικό, όμορφο και εμπνευστικο. Όλα γίνονται ΝΑΙ, μα ο κάθενας πρέπει πρώτα να το ξεκαθαρίσει με τον εαυτό του και να πάρει αποφασεις…σε οποιοδήποτε θέμα και τομέα επάνω…

 Τι μηνυμα θελω να περασω;

Πιστεύω πως είμαστε κιόλας αυτοί που θα θέλαμε να είμαστε..αυτό πρέπει ομως πρωτα να το πιστέψουμε και…να το προβαλουμε….οταν το προβάλλεις….έχεις πάρει την απόφαση σου….για ολη σου την ζωη…δεν υπαρχει πλανο Β, you are COMMITTED to yourself.

Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα ακατόρθωτο! Υπάρχει μόνο θέληση και προσπάθεια.Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας! Είναι θέμα αυτοεκτίμησης! Μην περιμένεις από τους άλλους να σου δώσουν το κίνητρο! Πίστεψε στον εαυτό σου! Μόλις το καταφέρεις αυτό, ο δρόμος της επιτυχίας είναι ανοιχτός για σένα.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

Μαίη Εμμανουηλίδου

 Γιατι αποφασισα να το κανω;

Oταν ψαχνεις βοηθεια, πρεπει πρωτα να την ζητησεις απο τον ιδιο σου εαυτο..ετσι, με την λεξη ΜΠΟΡΩ…εχεις παρει κιολας την αποφαση σου και πιστευεις καθε μερα ποιο πολυ…και ετσι..αλλαζεις την ζωη σου…εμπνευοντας πρωτα εσενα και μετα τους γυρω σου φοροντας το μηνυμα σου!

Ετσι…αλλαξα την ιδια μου την ζωη…και καθε μερα..

Με κάθε αγορά που θα γίνετε ένα κομμάτι από το μικρό κέρδος θα πηγαίνει σε επιλεγμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Ελλάδα ώστε να βοηθήσουμε και άλλους να πιστέψουν ότι μπορούν μέσα από το μήνυμα μας.

Με λένε Δημήτρη Καραγιάννη, ειμαι 38 χρονων και ο founder του “ΜΠΟΡΩ”.
Μένω στην Γερμανία με την γυναίκα και τις δύο κόρες μας (7χρονων και 10 μηνων) κ ασχολούμαι με το Design και την διαφήμιση τα τελευταία 15+ χρόνια. Πριν μήνες παράτησα την δουλειά μου ακούγοντας την φωνή τις ψυχής να κάνω πράγματα με αγάπη, νόημα, σκοπο και αγάπη…πραγματα που θα ειμαι υπερηφανος πρωτα εγω, τα παιδια μου και ολοι γυρω μου.. κατι που θα μπορω να αφησω πισω μου οταν δεν θα ειμαι πλεον εδω…..

Αυτο…θελω να κανεις και εσυ…και ολοι…γιατι…μπορουμε!
ΦΩΤΟ: Stelios Chiotis Photography

Back to top button