ΑθλητικάΚαστοριά

Πλώρη για το έπαθλο έβαλε ο Γρηγόρης Μήλιος του “Ηρακλή”, στο +4

Ο Γρηγόρης Μήλιος του “Ηρακλή” Πολυκάρπης ήταν το πρόσωπο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αφού με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Πεντάβρυσο, απολαμβάνει, πλέον, τη… μοναξιά της κορυφής στον πίνακα των σκόρερ με 14 γκολ,
δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας τεσσάρων τερμάτων από την τριάδα (Νούλα, Στασινόπουλο και Δρανιτσάρη, που μοιράζονται την 2η θέση, βάζοντας για τα καλά πλώρη για το έπαθλο.
Ο δεινός σκόρερ των “πράσινων” για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα σκοράρει τέσσερεις φορές σε ένα ματς, ωστόσο, έχει ένα χατ-τρικ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι βρήκε δίχτυα για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, σημειώνοντας, συνολικά σε αυτά τα τέσσερα ματς 11 γκολ!!!, και μάλιστα κανένα με πέναλτι.
Στην 2η θέση με 10 γκολ, σκαρφάλωσε ο Χρήστος Νούλας της “Ομόνοιας” Βογατσικού που σκόραρε δις στο ματς με το Νταηλάκη, στην οποία συγκατοικεί με τον Δημήτρη Στασινόπουλο του “Ηρακλή” που πέτυχε ένα γκολ και τον Δημήτρη Δρανιτσάρη της Πενταβρύσου, ο οποίος λόγω της ποινής του δεν αγωνίστηκε.
Από τα 23 γκολ που σημειώθηκαν την 11η αγωνιστική, μόλις ένα από σημειώθηκε με πέναλτι, ενώ χάθηκε ένα πέναλτι, ένα με αυτογκόλ, ενώ είχαμε και ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ, στον ίδιο αγώνα.

                                                                      OI ΣΚΟΡΕΡ

sentranews.gr

 

 

Back to top button