ΑθλητικάΚαστοριά

Μεγάλο αφιέρωμα της εφημερίδας “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” στον Α.Σ. Καστοριάς

Η εφημερίδα “Ορίζοντες”  σε συνεργασία με τον Α.Σ. Καστοριάς πραγματοποιεί μεγάλο αφιέρωμα   στην ομάδα των “γουναράδων”.  Μιας ομάδας που ξεχωρίζει για το ήθος της, την πορεία της  και τους σκληρούς αγώνες που δίνει εντός των παρκέ. 

 Ο Αθλητικός Σύλλογος Καστοριάς, γνωστός και με το ψευδώνυμο «Γουναράδες», τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της Α2 Ανδρών.  Η ομάδα  μπάσκετ της Καστοριάς,  με τις επιδόσεις της εντός των αγωνιστικών παρκέ, έχει  καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κοινού της περιοχής και όχι μόνο.

Έδρα της ομάδας είναι το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης».  Έμβλημά της ο κάστορας. Το  χρώμα της  το ασπρόμαυρο. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Ναούμ Δίτσιος. Καθήκοντα προπονητή διατηρεί από τον Αύγουστο του 2018 ο Νίκος Καραγιάννης.

Το ρόστερ της Καστοριάς για την περίοδο 2018-19 συνθέτουν οι:
ΑΜΠΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
FURMANAVICIUS JUSTAS
Κάθε Πέμπτη θα παρουσιάζονται  στην έντυπη μορφή της εφημερίδας οι συνεντεύξεις και ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα www.orizontrespress.gr  θα “ανεβαίνουν” βίντεο με στιγμές της ομάδας, συνεντεύξεις και όλα όσα θέλει να γνωρίζει το φίλαθλο κοινό!

ΜΕΙΝΕΤΕ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

 

 

Back to top button