ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά – Όπερα: «Λα Τραβιάτα» του Τζουζέπε Βέρντι

 

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD” παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ» του Giuseppe Verdi

Ο νέος Μουσικός Διευθυντής της Met, Yannick Nézet-Séguin διευθύνει την διαχρονική τραγωδία του Verdi, σε μια ολοκαίνουργια παραγωγή του Michael Mayer, η οποία εκτυλίσσεται σε ένα εκθαμβωτικό σκηνικό του 18ου αιώνα που αλλάζει με τις εποχές. Η μοναδική Diana Damrau είναι η καταδικασμένη ηρωίδα Βιολέτα, ενώ τον ρόλο του εραστή της Αλφρέντο ερμηνεύει μοναδικά ο Juan Diego Flórez, ο οποίος επιστρέφει στην Met για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια. Ο Quinn Kelsey είναι ο προστατευτικός πατέρας του Αλφρέντο, Τζόρτζιο Ζερμόν.

Σε μια από τις πιο κλασικές ιστορίες αγάπης που έχουν γραφτεί, ο Verdi καταφέρνει και συνθέτει ένα λεπτομερές ψυχογράφημα της πρωταγωνίστριας του ακολουθώντας με την μουσική του όλες τις ψυχολογικές μεταπτώσεις της Βιολέτας και των συμπρωταγωνιστών της. Μια σειρά από πασίγνωστες άριες και ντουέτα ντύνουν την μοναδική αυτή όπερα στην οποία απολαμβάνουμε όλες τις χαρούμενες αλλά και δυσάρεστες στιγμές ενός έρωτα που ήταν καταδικασμένος να αποτύχει.

Οι αίθουσες προβολής της Met στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού.
Η παράσταση μεταδίδεται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

The Met: Live in HD Λα Τραβιάτα
“THE MET: LIVE IN HD”
ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
THN ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ TOY VERDI «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2018 ΣΤΙΣ 19:55
Στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς
ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα το 2011, είναι η εταιρεία MYTILINEOS.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15,00 € κανονικό εισιτήριο.
10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 964 που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ισχύει για 15 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος, τηλ. 2467029638, e-mail: [email protected]) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.
Η παράσταση θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς Ορεστειάς.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com και την σελίδα στο Facebook The Metropolitan Opera in Greece – Metingreece

 

Back to top button