ΑθλητικάΚαστοριά

Έξι ποδοσφαιριστές του Κάστορα στο διήμερο αξιολόγησης της ΠΑΕ Ατρόμητος (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2003, 2004 και 2005 υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος στο όμορφο γήπεδο τηςΧωράφας στο Περιστέρι.

Δεκάδες παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ατρόμητου και απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση, με μεγάλο κοινό στόχο την ένταξη τους στα τμήματα της ΠΑΕ μέσα από μια διαδικασία που άγγιξε το τέλειο.
Ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Γιώργος Κορακάκης με τον Υπεύθυνο των Αtromitos Soccer Schools  Τόλη Αποστόλου και τους συνεργάτες τους, αξιολόγησαν τα παιδιά μένοντας ικανοποιημένοι από το υψηλό επίπεδο, δείγμα ότι γίνεται καλή δουλειά στα σωματεία τους οι περισσότερες  εκ των οποίων βρίσκονται πια υπό την σκέπη του Ατρόμητου ως μέλη του δικτύου σχολών.
Το ταξίδι προς το όνειρο του Ατρόμητου  εν μέσω της μαθητικής περιόδου έκαναν λοιπόν ποδοσφαιριστές από τις εξής συνεργαζόμενες ακαδημίες: ΑΟ Κάστωρ Καστοριάς, ΑΕ Πολυκάστρου, Πανελλήνιος Καρδίτσας, Δήμητρα Τρικάλων, Αναγέννηση Ασφενδιού Κω, Αργοναύτες Καλύμνου, Ακαδημία Ναυπλίου, Ακαδημία Γιώτσα Κατερίνης, ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, Πανηλειακός, ΑΟ Δικαίου Κω. Βαθύ Καλύμνου, ΑΟ Σάμης Κεφαλλονιάς, Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, Αστέρας Αμαλιάδας, Πόντιοι Κατερίνης, Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας, Μακεδονικός Κοζάνης, Σώκρατες Καρδίτσας και από τις πιο κοντινές ομάδες η  Ανθούπολη, η Δύναμη Ασπροπύργου, ο Παλληνιακός.
Στο διήμερο αξιολόγησης  συμμετείχαν οι προπονητές Πέτρος Κοντοβράκης, Μουράτ Σεροπιάν, Σωτήρης Ρίζος, οι γυμναστές Κώστας Διάλλας, Κώστας Κωνσταντόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων  Μάκης Βενιαμίν, οι φυσικοθεραπευτές Βασίλης Βερύκιος, Φώτης Σωτηρίου.
Την άψογη εμφάνιση όλων των παιδιών που φόρεσαν με καμάρι για δύο μέρες τη φανέλα με το αστέρι, επιμελήθηκε ο έφορος υλικού Βασίλης Κεχαγιάς.

Με έξι ποδοσφαιριστές συμμετείχε στο διήμερο αξιολόγησης η Ακαδημία ΑΟ Κάστωρ

Έξι συνολικά ήταν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΑΟ Κάστωρ που κλήθηκαν από τον υπεύθυνο Δικτύου Σχολών ΠΑΕ Ατρομήτου Τόλη Αποστόλου, ο οποίος πριν 1,5 μήνα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Κάστορα στην Χλόη και παρακολούθησε από κοντά φιλικές αναμετρήσεις.
Συγκεκριμένα επιλέχτηκαν και συμμετείχαν τέσσερις ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2003 (15 ετών) που ήταν οι : Μαλεγκάνος Φίλιππος, Νικολάου Αλέξανδρος, Φουληράς Ανδρέας και Κυριακού Αλέξανδρος. Επίσης και άλλοι δύο, γεννημένοι το 2005 (13 ετών), που ήταν οι : Κυριακού Κοσμάς και Γατόπουλος Χρήστος.
Την 6μελή αποστολή του ΑΟ Κάστωρ συνόδευσε στην Αθήνα με 9θέσιο TAXI ο προπονητής της Ακαδημίας Μίμης Μπαχαδέρογλου, ο οποίος και ήταν διαρκώς δίπλα τους σε ότι χρειάστηκαν, κατά την 3ήμερη παραμονή τους στην Αθήνα.
Αξίζει να επισημανθεί ότι μετά τις προπονήσεις, το πρόγραμμα περιλάμβανε και ξενάγηση όλων των αθλητών στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου ΠΑΕ Ατρομήτου, καθώς και στους ξενώνες κ.α.

Τώρα, αυτό που απομένει είναι να δούμε εάν στη συνέχεια θα κληθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Κάστορα, να συμμετέχουν σε ορισμένα τουρνουά με τις ομάδες Κ-14 και Κ-16 της ΠΑΕ Ατρομήτου, προκειμένου οι υπεύθυνοι να βγάλουν πιο ασφαλή συμπεράσματα από τις ικανότητες ή δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, έτσι, ώστε να ενταχθούν σύντομα στην οικογένεια της ΠΑΕ Ατρομήτου.

Back to top button