Καστοριά

Πέμπτη χήνα θύμα τροχαίου τον τελευταίο μήνα στη Λεωφόρο των Κύκνων (φωτογραφίες)

Το κακό έχει παραγίνει με τις χήνες που σκοτώνουν οδηγοί στη Λεωφόρο των Κύκνων. Ο πληθυσμός των ζώων συνεχώς μειώνεται και η κύρια αιτία είναι τα τροχαία, καθώς οι χήνες έχουν τη συνήθεια να περνούν κάθετα τον δρόμο και να βοσκούν πρασινάδα είτε στις νησίδες, είτε στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας.

Η Λεωφόρος των Κύκνων, παρόλο που είναι πραγματική λεωφόρος και ο μεγαλύτερος και πιο άνετος δρόμος της πόλης μας, δεν είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας, κάτι που δυστυχώς το ξεχνάνε οι περισσότεροι και μόλις μπουν σε αυτή, βρίσκουν την ευκαιρία να γκαζώσουν. Όμως οι πινακίδες που υπάρχουν από την αρχή ακόμη, στην είσοδο της πόλης δείχνουν ξεκάθαρα το όριο της ταχύτητας που είναι από 40 έως 50.

Το τελευταίο θύμα της ασφάλτου, η πέμπτη τον τελευταίο μήνα, είναι η χήνα που βλέπετε και βρίσκεται πεταμένη σε εκείνο το σημείο από χθες, .

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε ο αναγνώστης του ΦΟΥΙΤ σημειώνοντας:

“Σας στέλνω φώτο από το θέαμα που αντίκρισα στην άκρη του δρόμου στην παραλία της Καστοριάς σε κεντρικό σημείο. Πιστεύω να αναρτήσετε τις φώτο και να ευαισθητοποιούν οι αρμόδιοι τον αντίστοιχων Υπηρεσιών και να ερευνήσουν για τα αίτια, καθώς επίσης και να φροντίσουν για την απομάκρυνση της οι το σημείο.” Σπύρος Λαζούρας

 

 

 

 

 

Back to top button