ΑθλητικάΚαστοριά

Μεγάλη νίκη των Κορασίδων του βόλεϊ επί του ΓΣ Κοζάνης (φωτογραφίες – βίντεο όλος ο συναρπαστικός αγώνας)

 

Συναρπαστικό θέαμα πρόσφεραν οι κορασίδες του ΑΠ Καστοριάς και του ΓΣ Κοζάνης σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό. Ένα ντέρμπι που τα είχε όλα. Εναλλαγές στο σκορ, συγκλονιστικές μάχες στο φιλέ, εκπληκτικές άμυνες! Κάτι τέτοιο ήταν άλλωστε αναμενόμενο αφού οι δύο ομάδες συγκατοικούσαν μέχρι σήμερα στην κορυφή και ο σημερινός αγώνας ήταν πολύ κρίσιμος.

Η ομάδα της Καστοριάς με όπλο τα δυνατά της σερβίς πήρε το προβάδισμα στο 1ο σετ , αιφνιδιάζοντας αρχικά τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία όμως δεν άργησε να αντιδράσει και να παλεύει το σετ στα ίσια.Τα δυνατά σερβίς της ομάδας μας συνέχισαν να δυσκολεύουν την υποδοχή των αντιπάλων και οι Καστοριανές αθλήτριες έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένες να χάσουν το σετ.  Σκορ: 25-21.

Στο 20 σετ οι αθλήτριες του ΓΣ Κοζάνης ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα παίρνοντας μια αρκετά μεγάλη διαφορά από την αρχή που τη διατηρούσαν και στη συνέχεια ,φθάνοντας μάλιστα να προηγούνται με 20-13. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το σετ είναι κοζανίτικη υπόθεση , η καστοριανή ομάδα αντιδρά ξέφρενα και πλησιάζει στο 23-21. Με όπλο και πάλι τα δυνατά της σερβίς και τα ψυχικά της αποθέματα καταφέρνει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει τελικά το σετ με 26-24.

Η νίκη του 2ου σετ ανέβασε ψυχολογικά την ομάδα μας που έπαιξε χωρίς άγχος κι επικράτησε πιο εύκολα στο 3ο σετ με 25-18. Υποδειγματικό βόλεϊ κι από τις δύο ομάδες και συναρπαστικό θέαμα!

Με αυτόν τον αγώνα τελειώνει ο Α’ Γύρος και  η Καστοριά παραμένει αήττητη και βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – 3-0  (25-21)  (26-24)   (25-18)

Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Π., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ο.,ΤΖΗΜΑ Β.,  ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ Ε., ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Ε.,  ΣΥΤΙΛΙΔΟΥ Α., ΚΟΥΛΛΑ  M., ΓΚΑΜΠΕΣΗ Ε,  ΜΑΚΡΙΔΟΥ Χ. , ΚΟΚΚΑΛΕΝΙΟΥ Σ. (libero), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Χ. (libero)

Φωτογραφίες: ΦΟΥΙΤ

 

https://www.youtube.com/watch?v=sYmu9Iftsvk&t=13s

https://www.youtube.com/watch?v=-968Yv1Ycw0

https://www.youtube.com/watch?v=jhVrs5163xI

 

Back to top button