ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Πέρασε και από το Τοιχιό ο Παναργειακός, με αποβολές και των δύο προπονητών!

Άλλη μια εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Παναργειακός (4η στο φετινό πρωτάθλημα) επικρατώντας της Α.Ε.Βιτσίου με σκορ 0-1. Με τη νίκη αυτή ο Παναργειακός διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών που τον χωρίζει από την πρωτοπόρο Αστραπή Μεσοποταμίας. Το γκολ για την ομάδα του Άργους Ορεστικού σημειώθηκε στο 17ο λεπτό με το σκορ να παραμένει ίδιο ως τη λήξη του αγώνα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος παίζοντας αξιόλογο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ενώ ο Παναργειακός σημάδεψε και δύο φορές τα δοκάρια της αντίπαλης ομάδας.
    Ο Παναργειακός παρατάχθηκε στην αρχική εντεκάδα με τους Κοσμίδη κάτω από τα δοκάρια, Δινάδη, Ιωννίδη, Τσιάτσο, Σιδηρόπουλο, Χότζα, Αγγέλκο, Ζενελάκ, Χαραλαμπίδη, Βρέστα και Βιέρο.
     Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Τσιγαρίδας, Παππάς και Μπίζογλου.
     Το γκολ του Παναργειακού πέτυχε ο Ιωαννίδης (17′).
    Στα αξιοσημείωτα και αξιοπερίεργα του αγώνα είναι η αποβολή και των δύο προπονητών των αγωνιζόμενων ομάδων από τον κ.Πολυχρονίου, στο πρώτο ημίχρονο και σε διάστημα 10 λεπτών, για αμφισβήτηση των αποφάσεών του όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.
  Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική (15-12-2018) του πρωταθλήματος για τον πρώτο γύρο, ο Παναργειακός υποδέχεται στην έδρα του την ομάδα της Πολυκάρπης.

 

 

 

Back to top button