ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Χατ – τρικ ο Χρήστος Νούλας της Ομόνοιας Βογατσικού και μια… ανάσα από την κορυφή

Ο δεινός «εκτελεστής» της «Ομόνοιας» Βογατσικού, Χρήστος Νούλας, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 12ης αγωνιστικής, αφού σημείωσε το δεύτερό του φετινό χατ τρικ στην ευρεία νίκη της ομάδας του κόντρα στην Πεντάβρυσο, φθάνοντας συνολικά τα 13 τέρματα.
Έτσι, ο επιθετικός της “Ομόνοιας” πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (14 γκολ), τον Γρηγόρη Μήλιο του «Ηρακλή» Πολυκάρπης, επωφελούμενος, ωστόσο, την απραξία του, εξαιτίας του καθιερωμένου ρεπό της ομάδας του.
Έτσι, αναμένεται μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με Μήλιο και Νούλα να δείχνουν με την εκτελεστική τους δεινότητα, την σταθερότητά τους και την ευχέρεια στο σκοράρισμα, ότι αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του «Χρυσού Παπουτσιού» στο φετινό πρωτάθλημα.
Αρκετά πίσω με 10 γκολ, ακολουθούν Δρανιτσάρης και Στασινόπουλος και με 9 ο Εστιάδης.
Στα αξιοσημείωτα των σημερινών σκόρερ ήταν ο Ιωαννίδης του Παναργειακού, ο Σιοπόβου της «Αστραπής» Μεσοποταμίας και ο Γαϊτανάκης της Κορησού, που βρήκαν δίχτυα για δεύτερο σερί ματς, ενώ στην «Ομόνοια»  Βογατσικού, τέσσερις παίκτες σημείωσαν το παρθενικό τους τέρμα (Τσολακάκης, Σβίγγος, Τριανταφύλλου, Τσάμης)!
Αρνητική έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα η ιστορική ομάδα της «Δόξας» Αμπελοκήπων, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός, αν δεν συνέλθει σύντομα. Χαρακτηριστικό της απογοητευτικής τους πορείας, είναι ότι διαθέτουν την χειρότερη επίθεση (9 γκολ), ενώ για τέταρτο συνεχόμενο ματς δεν έχουν σκοράρει.
Επίσης και ο Α.Ο. Κάστωρ, βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, αγνοεί το γκολ για τέταρτη αγωνιστική
Από τα 14 γκολ που σημειώθηκαν την 12η αγωνιστική, μόλις ένα από σημειώθηκε με πέναλτι, ενώ είχαμε και ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ, φθάνοντας συνολικά τις 22 σε 72 αγώνες.

                                                               ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ

 

 

Back to top button