ΚαστοριάΚοζάνηΦλώρινα

Κίνημα Αλλαγής: Οι επικρατέστεροι στην Καστοριά και σε όλη την Ελλάδα

Στη δημοσιοποίηση του 70% των υποψήφιων βουλευτών των εθνικών εκλογών πριν από τα Χριστούγεννα στοχεύουν στο Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου όλα τα στελέχη του ανά την Ελλάδα να τεθούν έγκαιρα σε διάταξη μάχης

Του Δημήτρη Κουκλουμπέρη

Πιο συγκεκριμένα, η επικύρωση των υποψηφιοτήτων προγραμματίζεται να γίνει στην Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με την οποία ο φορέας της Κεντροαριστεράς θα εγκαινιάσει την είσοδό του στην προεκλογική περίοδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, σε αυτή τη φάση των ανακοινώσεων δεν αναμένεται να συμπεριληφθούν τα ονόματα των κορυφαίων στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛΛ. όπως οι Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μια υπόθεση που χειρίζεται κατ’ αποκλειστικότητα η Φώφη Γεννηματά.

Η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, παρά τη φημολογία περί προβλημάτων και εμπλοκής αναφορικά με τις παραπάνω υποψηφιότητες, επιμένει να υποστηρίζει ότι τίποτα από όσα γράφεται και ακούγεται δεν ισχύει και «όλα θα γίνουν στην ώρα τους», με γνώμονα τη βέλτιστη αξιοποίηση κάθε κομματικού παράγοντα και σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού εκλογικού αποτελέσματος.

Στην Κοζάνη θα αναμετρηθούν ο Πάρις Κουκουλόπουλος και ο Περικλής Αλειφέρης,
στην Καστοριά οι Θωμάς Αναστασίου, Βασίλης Ναούμ και ενδεχομένως ο Κοσμάς Βαρσάμης,
ενώ στη Φλώρινα οι Νίκος Σαμαράς και Λεωνίδας Καλιδιανός.

Διαβάστε για όλη την Ελλάδα στο efsyn.gr

 

 

 

 

 

Back to top button