ΚαστοριάΦλώρινα

Καστοριά: Ευχαριστήριο του Κωνσταντίνου Σεραφείμ προς τη Χειρουργική και την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Φλώρινας

Στις 27/11/2018 υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση στην Χειρουργική Κλινική του ΓΝ Φλώρινας.

Το ιστορικό μου ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο και εμπιστεύθηκα πλήρως την κρίση της κας Βασιλείου για τους συναδέλφους της, η οποία με ενεθάρυνε να πραγματοποιήσω την επέμβαση στο εν λόγω Νοσοκομείο.

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς, τον Επιστημονικά Υπεύθυνο της Χειρουργικής κλινικής του ΓΝΦ, κ. Κωνσταντίνο Δημάκη, τους συνεργάτες ιατρούς της κλινικής του και το άριστο νοσηλευτικό προσωπικό, για την ανθρώπινη προσέγγισή τους, το χαμόγελο τους, την ηρεμία και σιγουριά που επέπνεαν και την φροντίδα που μου επέδειξαν.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Λυκούργο Νάνη, εκ μέρους των καρδιολόγων, ο οποίος μερίμνησε με περισσή φροντίδα για την προεγχειρητική μου προετοιμασία ώστε να χειρουργηθώ σε ασφαλές περιβάλλον.

Τέλος, η απόφαση μου να χειρουργηθώ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, όπως προανέφερα, ελήφθη μετά από τις ευγενικές πλην επίμονες προτροπές της κ. Ειρήνης Βασιλείου, Νεφρολόγου, του Νοσοκομείου Φλώρινας, η οποία επέμενε για τις άριστες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που παρέχει το ΓΝΦ στους πολίτες, κάτι το οποίο διαπίστωσα και ο ίδιος και την ευχαριστώ γι’ αυτό.

Σας ευχαριστώ θερμά ακόμη μια φορά και εύχομαι να συνεχίσετε αυτό το εξαιρετικό έργο που επιτελείτε.

Καστοριά, 10-12-2018

Ο υπογράφων

Κωνσταντίνος Σεραφείμ του Παναγιώτη, συνταξιούχος δικηγόρος, κάτοικος Καστοριάς

 neaflorina.gr

Back to top button