“Ώρα για δουλειά”: Ο Γιάννης Κορεντσίδης παρουσίασε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του (βίντεο)

Σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης παρουσίασε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του

“Ώρα για δουλειά” είναι το όνομα.

Στο βίντεο η παρουσίαση από τον κ. Κορεντσίδη:

“Ώρα για δουλειά”

Ο κ. Κορεντσίδης μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του:

«Παρουσιάζουμε σήμερα το όνομα και το λογότυπο του Συνδυασμού μας.
Η επιλογή μας δεν είναι τυχαία και έχει πολλαπλό συμβολισμό. Τα εμπνευστήκαμε από τις βασικές αρχές και τα πιστεύω μας. Τα δημιουργήσαμε με βάση τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχουμε θέσει. Δίνουμε από την αρχή το στίγμα μας – την ταυτότητά μας.

Αυτό που είμαστε – Αυτό που πρεσβεύουμε

Ο κύκλος σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα. Ένας νέος “κύκλος” ξεκινάει για τον Δήμο Καστοριάς και τους Δημότες του. Ένας νέος “κύκλος” ανθρώπων, ιδεών, προτάσεων, λύσεων. Γιατί όλοι μας συμφωνούμε, λίγο πολύ, ότι ο τόπος μας χρειάζεται ανανέωση προσώπων, αντιλήψεων και πρακτικών.

Η πολυχρωμία του κύκλου καταδεικνύει την πολυσυλλεκτικότητα και το ανεξάρτητο του ψηφοδελτίου.

Γιατί προφανώς, όταν μιλάμε για τον Δήμο, όταν μιλάμε για την πόλη μας, τα χωριά μας, για τη γειτονιά μας, τα σοκάκια μας, τότε τα προβλήματα αλλά και η επίλυσή τους δεν έχουν καμία κομματική χροιά.

Σε αυτήν την προσπάθεια και σε αυτόν τον αγώνα, τον οποίο ξεκινάμε έχοντας δίπλα ανθρώπους, τέτοιας δυναμικής, τέτοιας πίστης και διάθεσης για προσφορά, όπως οι συνεργάτες και τα στελέχη μου που βρίσκονται σήμερα εδώ, Θέλουμε και τους συνδημότες μας ενεργούς και συμμετοχικούς.

Χρειαζόμαστε τις σκέψεις τους, τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους.

Για να φτιάξουμε έναν δήμο, ανοιχτό στην κοινωνία που να βλέπει τα προβλήματα της να συμμετέχει σε όλες τις δράσεις της και να αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της και όχι ξένο σώμα μέσα σε αυτήν.

Να ενώσουμε τις εμπειρίες μας, τις γνώσεις μας, αλλά και το πάθος μας, ώστε αυτή η πανέμορφη γωνιά της πατρίδας μας, να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επόμενες δεκαετίες.

Ποιοι ήταν στην παρουσίαση του Γιάννη Κορεντσίδη (φωτορεπορτάζ)

Η πρώτη συνάντηση του Γιάννη Κορεντσίδη με 60 υποψήφιους του συνδυασμού του (ρεπορτάζ)

Γιάννης Κορεντσίδης : «Ξεκινάμε»! (φωτογραφίες)

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Κορεντσίδη για τον Δήμο Καστοριάς (βίντεο)