Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καταγγελία του Συλλόγου Λογιστών Νομού Καστοριάς

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε και να διαμαρτυρηθούμε, για πολλοστή φορά , για την εφαρμογή πρακτικών από τους φορείς της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης του Νομού μας

Με αφορμή την επώνυμη και τεκμηριωμένη καταγγελία συναδέλφου και μέλους του Συλλόγου Λογιστών Νομού Καστοριάς ,σχετικά με την πρόθεση απευθείας ανάθεσης έργου από υπηρεσίες του Ν. Καστοριάς ,σχετικού με την παροχή υπηρεσιών ΔιοικητικούΟικονομικού ενδιαφέροντος, σε εταιρία με έδρα εκτός του Νομού Καστοριάς, χωρίς την προηγούμενη αναζήτηση είτε με δημόσιο διαγωνισμό, είτε μέσω του οργανωμένου φορέα που εκπροσωπεί τους επαγγελματίες του κλάδου.
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε και να διαμαρτυρηθούμε, για πολλοστή φορά , για την εφαρμογή τέτοιων πρακτικών από τους φορείς της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης του Νομού μας.
Όταν η περιοχή μας μαστίζεται από υψηλά επίπεδα ανεργίας ,από συρρίκνωση κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας, από μείωση του πληθυσμού ,τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και κατακριτέες.
Για το λόγο αυτό καταδικάζουμε παρόμοιες τακτικές και ενημερώνουμε όλους τους αρμόδιους φορείς ότι ο Νομός Καστοριάς Διαθέτει Επαγγελματίες Λογιστές-Οικονομολόγους και Οικονομολόγους Διοίκησης ,με υψηλή επιστημονική γνώση και οργάνωση που μπορεί να καλύψει άρτια τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου Οικονομικού , Λογιστικού ,Διοικητικού ενδιαφέροντος.
Ο Σύλλογος Λογιστών Ν. Καστοριάς ,ως επιστημονικός φορέας ,μπορεί να θέσει στη διάθεση των ενδιαφερομένων τη λίστα των μελών του και να σταθεί αρωγός σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, για Νομό Καστοριάς.

 ——————————————————–

2ο Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Λογιστών Νομού Καστοριάς, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, επισκέφτηκε στις 5-12-2018, τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς, όπου συζητήθηκαν σε άριστο κλίμα, επίκαιρα θέματα που αφορούν στον κλάδο και τον Νομό αλλά και τους τρόπους αποδοτικότερης συνεργασίας των ελεγκτικών αρχών και των επαγγελματιών λογιστών του Νομού Καστοριάς.
Το Δ.Σ.

Σύλλογος Λογιστών Νομού Καστοριάς

One Comment

  1. Η ανακοίνωση είναι πολύ γενική και δεν μας λέει για το κίνητρο για μια τέτοια απόφαση. Ξναγραψτε την.

Back to top button