ΚαστοριάΦλώρινα

Κρυσταλλοπηγή: Συνελήφθη 44χρονος για διευκόλυνση εξόδου 4 μη νόμιμων αλλοδαπών με τη νταλίκα του (φωτο)

Συνελήφθη χθες (12-12-2018) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 44χρονος αλλοδαπός, για διευκόλυνση εξόδου τεσσάρων (4) μη νόμιμων αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη της παράνομης διακίνησης μη νόμιμων αλλοδαπών, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 44χρονο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε -4- μη νόμιμους αλλοδαπούς, ηλικίας 32, 30, 30 και 32 χρονών, διευκολύνοντας την έξοδό τους από τη χώρα.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, ο ένας εκ των δυο 32χρονων κατείχε πλαστή ταυτότητα Ουγγρικών Αρχών, καθώς και Άδεια Διαμονής Ελβετικών Αρχών, η οποία είχε κλαπεί την 14-12-2017.

Συνολικά κατασχέθηκαν -1- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πλαστή ταυτότητα Ουγγρικών Αρχών και κλαπείσα Άδεια Διαμονής Ελβετικών Αρχών.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Back to top button