ΚαστοριάΝεστόριο

Συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τους ΑΝΕΛ Καστοριάς (φωτο)

Κατά την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ κ. Αλ.Στεφανή στα φυλάκια του Γράμμου την Τετάρτη 12/12/2018, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και εκπροσώπων της Εθνοφυλακής .

Μετά την παράκληση στον Ιερό ναό της Παναγίας , οι κάτοικοι της κοινότητας Γράμμου τίμησαν τον Υπουργό εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες τους, για την ουσιαστική συμβολή του, στην αναστήλωση της εκκλησίας, της διευθέτησης του χώρου με παρεμβάσεις, ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση από τους κατοίκους και τους πολίτες δίνοντας αναπτυξιακή προοπτική στη περιοχή και την κοινότητα Γράμμου.

Ακολούθησε σχετική συζήτηση για τα βασικότερα θέματα του νομού μας.

Στη συνάντηση με την συντονιστική επιτροπή Καστοριάς  μεταξύ άλλων αποφασίστηκε:

1) Η λειτουργία γραφείου  των ΑΝ.ΕΛ  Καστοριάς,

2) Η διοργάνωση εκδήλωσης το επόμενο διάστημα, παρουσία του προέδρου του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  κ.Πάνου Καμμένου.

Τέλος ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων  Ελλήνων επανέλαβε το ενδιαφέρον του για το εργοστάσιο παραγωγής Στρατιωτικών Ειδών Ένδυσης, με θέσεις εργασίας 300 με 400 ατόμων. Ζητήθηκε δε η διερεύνηση και συνεννόηση σε επίπεδο τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, από την συντονιστική επιτροπή για την επίλυση του υπάρχοντος προβλήματος, ώστε να διευθετηθεί η εκκίνηση της λειτουργίας του εργοστασίου .

Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ Καστοριάς.

 

Η επίσκεψη Καμμένου και Αρχηγού ΓΕΣ στα συνοριακά φυλάκια (φωτογραφίες – βίντεο)

Άφιξη Πάνου Καμμένου και αρχηγού ΓΕΣ με ελικόπτερα στον Γράμμο (βίντεο)

 

 

Back to top button