ΑΣΕΠ-Οριστικοί Πίνακες 3Κ/2018: «Κλείδωσαν» οι πρώτοι 5.000 – Πότε τα οριστικά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi έχουν ήδη κλειδώσει περίπου 5.000 θέσεις από τις συνολικά 8.166 θέσεις της προκήρυξης 3Κ/2018, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ, που μίλησαν στην ιστοσελίδα, καταβάλλεται  υπεράνθρωπη  προσπάθεια οι υπόλοιπες, περισσότερες από 3.000 θέσεις, να οριστικοποιηθούν το συντομότερο, και πάντως μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού ο επανέλεγχος συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά ‘αν και οι πάνω από 3.000 αναπληρώσεις είναι πολύ μεγάλος αριθμός όλο το δυναμικό του ΑΣΕΠ ασχολείται με την μεγαλύτερη προκήρυξη από συστάσεως της Ανεξάρτητης Αρχής, ώστε να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος».

Εξάλλου αντιπροσωπεία των «Ενωμένων Επιτυχόντων 3Κ/2018», συναντήθηκε με τη Γενική Διευθύντρια του ΑΣΕΠ, αφού λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν υπήρξε δυνατή η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, κ. Καραβοκύρη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αναμενόταν να ενημερωθούν οι επιτυχόντες της προκήρυξης για την πορεία του ελέγχου για της κατάρτιση των οριστικών πινάκων της προκήρυξης.

aftodioikisi.gr