Το αίσιο τέλος της εξαφάνισης του Δημήτρη Ραπτάκη ανακοίνωσε η Γραμμή Ζωής: Silver Alert

Αίσια κατάληξη είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Δημήτρη Ραπτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον Νοέμβριο από το σπίτι του στο Μαρούσι, καθώς εντοπίστηκε στην Αλβανία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γραμμή Ζωής:

«Η περιπέτεια του κ. Δημήτρη Ραπτάκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Ραπτάκης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος χάθηκε την 23/11/2018, από το σπίτι του στο Μαρούσι, Αττικής.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., ενεργοποίησε το SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, 13/12/2018 κλήση για την ανεύρεσή του.
Ο αναζητούμενος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην Αλβανία, στην περιοχή κοντά στα σύνορα. Ο κ. Ραπτάκης, επέστρεψε στην οικογένειά του. Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο».

Στο νοσοκομείο Καστοριάς ο 39χρονος Δημήτρης Ραπτάκης που εξαφανίσθηκε από 23/11 και τον αναζητούσε η οικογένειά του