“Κούπες”: Η πρώτη συναυλία τους στην πόλη της Καστοριάς

Θα παρουσιάσουν τον πρώτο τους επερχόμενο δίσκο – Μαζί τους οι R For Renegade!

Το νεοσύστατο καστοριανό συγκρότημα “Κούπες” εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κοινό της πόλης τους. Έχοντας κλέψει ήδη τις εντυπώσεις με τις πρώτες τους κυκλοφορίες, οι “Κούπες” έρχονται στο Prague για να παρουσιάσουν τον πρώτο τους επερχόμενο δίσκο, μαζί τους οι R For Renegade!
Παρασκευή 28/12 – 22:00 – Είσοδος ελεύθερη
Κούπες – The Band
Οι «Κούπες» είναι ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς. Ξεκίνησαν την πορεία τους το 2017 μέσω μιας σύμπραξης ιδεών και καινοτομιών 5 μουσικών με πλούσιο μουσικό βιογραφικό. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας μπάντας που συνδυάζει σύγχρονα ακούσματα αλλά και με παραδοσιακές πινελιές και πειραματισμούς. Όλα αυτά, κάτω από ένα ροκ πρίσμα που δίνει μια μοναδικότητα στον ήχο.
Στα φωνητικά βρίσκουμε την Αθηνά Δέλλιου, με πολλά Jazz και Blues ακούσματα, οδηγεί την μπάντα εξαιρετικά, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Στην κιθάρα και στα δεύτερα φωνητικά βρίσκουμε τους Μπάμπη Στεφανίδη και Αχιλλέα Παρτζίκα, με πολλά μουσικά χιλιόμετρα στις πλάτες τους με καταξιωμένα μουσικά σχήματα όπως οι Μειδίαμα, οι Scars of Tears, οι Snow Crow, οι Kiss of Judas, οι Mary Jane’s last dance και πολλά ακόμα, δένουν αρμονικά μέσω των riffs δημιουργώντας έναν συμπαγή ροκ ήχο.
Στο μπάσο βρίσκεται ο Σάκης Σαράφας, όπου σαν μπασίστας των Slavedom, Darkness veil, Censored, Clonocide, Tales of rock κ.α, δίνει στην μπάντα αυτό που ακριβώς χρειάζεται στο μπάσο. Στα τύμπανα είναι ο Χρήστος Πολύζος, με ενέργεια και τρομερά επαγγελματικό στύλ, όντας ντράμερ για χρόνια στους Scars of tears, Μειδίαμα, Snow crow, Slavedome, Clonocide, συμπληρώνει το project που λέγεται «Κούπες».
Περισσότερα εδώ: facebook.com/koupestheband

R For Renegade
Οι “R for Renegade” είναι εναλλακτικό ροκ συγκρότημα από την Καστοριά, ο Νίκος Καραγιαννίδης είναι στην κιθάρα και τα φωνητικά, ο Γιάννης Ρορόπουλος στο μπάσο και ο Σωτήρης Αναστασιάδης στα τύμπανα.
Περισσότερα εδώ: facebook.com/R4Rofficial
 

 

shares