ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο (φωτο)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 62-65

Τη δεύτερη σερί νίκη της πέτυχε η Καστοριά, η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Ψυχικού με 62-65 και έπιασε την ομάδα των Βορείων Προαστίων στη βαθμολογία. Μπορεί το Ψυχικό να ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και να βρέθηκε μπροστά στο τέλος της α’ περιόδου και συνολικά στο α’ ημίχρονο, όμως οι “Γουναράδες” με ένα επιμέρους σκορ 11-21 στο γ’ δεκάλεπτο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 48-53.

Το φινάλε του αγώνα ήταν εκπληκτικό με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την ανατροπή χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τους παίκτες του Νίκου Καραγιάννη να φεύγουν με ένα πολύ σημαντικό διπλό που τους βάζει στο παιχνίδι για τη μάχη των playoffs. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Θωμά Αμπαρά με 16 πόντους και 4 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 37-32, 48-53, 62-65

Α.Ε. Ψυχικό (Ρεμεντέλας): Ιορδάνου 1, Παναγιωταράς 4, Κοντούδης, Παπανικολάου 23 (3), Παπαδημητρίου 3, Παπαντωνάκος 6, Μάντζαρης 10 (2), Αρσενόπουλος 11 (1), Θεοδώρου, Ντιάλο, Μπασδέκης, Παασόγια 6.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραγιάννης): Αμπαράς 16 (2), Πετρόπουλος 6, Μελισσαράτος 9, Χονδρογιάννης 2, Βλάχος, Απιδόπουλος, Χρυσόπουλος 11 (1), Ράπτης 9, Βαβάτσικος 6, Καραμανώλης 2, Τζακόπουλος 2, Φουρμαναβίτσιους 2.


ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στο γήπεδο της Μεσοποταμίας πραγματοποιήθηκε το πρώτο φιλικό της σεζόν για την νέα ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς. Τα μικρά κοριτσάκια παρόλο που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε αγώνα, τα πήγαν πολύ καλά αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και έφυγαν χαρούμενες από το γήπεδο.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ


ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν φιλικά παιχνίδια στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς μεταξύ των αναπτυξιακών τμημάτων (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΙΔΕΣ) του Α.Σ Καστοριάς και του Α.Σ. Άργους Ορεστικού.

 

Back to top button