ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Συνέντευξη της Πωλίνας λίγο πριν τη συναυλία της στην Καστοριά

Η γυναίκα που μας έμαθε να κάνουμε «push ups», τη στιγμή που ονειρευόμασταν να «πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», φορώντας μόνο «ένα τοσοδούλι μίνι διάφανο και ροζ μπικίνι». Και όλα αυτά ενώ προσπαθούσαμε να ανακαλύψουμε την ελληνική ποπ εκδοχή μας. Ο λόγος για την Πωλίνα, η οποία στις 23 Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί στη σκηνή του Prague Live Stage στην Καστοριά για να μας θυμίσει υπέροχες 80s και 90s στιγμές. Απολαύστε παρακάτω την συνέντευξη που παραχώρησε στον Ζήση Πετκανά η γνωστή τραγουδίστρια:

-Πωλίνα, σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 23 Δεκέμβρη, θα έχουμε την χαρά να σε απολαύσουμε στην πόλη της Καστοριάς, στο Prague Live Stage. Είναι η πρώτη σου φορά στην πόλη μας;

ΠΩΛΙΝΑ: Έχω πολλά χρόνια να έρθω… Συγκεκριμένα μόλις ξεκίναγα πιτσιρίκι το 1977 και μόλις είχα γνωρίσει τον μετέπειτα κουμπάρο και φίλο μου Κώστα Τουρνά. Τραγούδησα μαζί του σε μια υπέροχη συναυλία….

-Πες μας λίγο για το πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσεις;

ΠΩΛΙΝΑ: Το πρόγραμμα μας μαζί με τον Διονύση Κωστή εκτός από τα δικά μου τραγούδια περιλαμβάνει όλες τις γνώστες επιτυχίες 60 70 80 και 90’ξενο και ελληνικό ρεπερτόριο γιατί το ζητούμενο είναι να χορέψει και να διασκεδάσουν οι πάντες!!

-Γιατί θα πρέπει οι Καστοριανοί να έρθουν να σε δούνε, ανέφερε κάποιους καλούς λόγους.

ΠΩΛΙΝΑ: Να χορέψουν! Ποτέ δεν υπάρχει πρέπει. …τι θα πει πρέπει να έρθουν; Χαχαχαχα! Θα έρθουν επειδή το θέλουν ή επειδή πιστεύουν πως θα περάσουν όμορφα ή επειδή είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι κοντά τους ή από περιέργεια ή οτιδήποτε…
Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι να φύγουν με μια γλυκεία γεύση με  ένα μεγάλο χαμόγελο και να ορίσουμε ραντεβού για το μέλλον.

– Βλέπουμε μια αναβίωση των τραγουδιστών των 80’s – 90’s. Εσύ, Μπίγαλής, Χαριστοδιπλωμένος, Αρβανίτη, Σαμπρίνα. Κάνατε και από κοινού εμφανίσεις. Ποια η ανταπόκριση του κόσμου;

ΠΩΛΙΝΑ: Με την συγκεκριμένη παρέα που ανέφερες περάσαμε τον περσινό χειμώνα μαζί στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Βεργίνα και η ανταπόκριση του κόσμου στις παραστάσεις που δώσαμε ήταν πέρα από κάθε φαντασία….

-Μίλησε μας λίγο για τα πρώτα σου βήματα στη μουσική και ποιόν θεωρείς τον πιο σημαντικό σου σταθμό στην καριέρα σου στο τραγούδι;

ΠΩΛΙΝΑ: Οι πιο σημαντικοί σταθμοί της καριέρας μου ήταν το πρώτο μου συγκρότημα οι Όσιρις που παίζαμε ξένη μουσική ο Γιώργος Μαρίνος και ο Σταμάτης Κραουνάκης ……με αυτούς τους δασκάλους μπήκα ασφαλής στο χώρο του μουσικού θεάτρου και έβγαλα με επιτυχία τον θεατρικό μου εαυτό!!! Tους ευχαριστώ και τους αγαπώ πάρα πολύ γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να πέσω στα βαθιά νερά……

– Τι ακούει η Πωλίνα αυτές τις μέρες, αλλά και γενικότερα; Αγαπημένα μουσικά είδη και καλλιτέχνες;

ΠΩΛΙΝΑ: Αγαπώ πολλά τραγούδια από Carpenters, από Beatles, από παλιά ρεμπέτικα, από ροκ μπάντες,  από τζαζ κουαρτέτα, αγαπώ την μέταλ μουσική και τον Μητροπάνο και λατρεύω Σταμάτη Κραουνάκη και τα μιούζικαλ του εξωτερικού …

– Πες μας πέντε από τα πιο αγαπημένα δικά σου τραγούδια.

ΠΩΛΙΝΑ: Μπιρίμπα, Μόνιμα, Wagon lit, Push ups, Pάδιο αγάπη μου

– Αναπολείς τις παλιές καλές εποχές των 80’s και των 90’s;

ΠΩΛΙΝΑ: Όχι δεν τα αναπολώ ζω στο σήμερα και το σήμερα μας έφερε πάλι μπρος μας τα υπέροχα χρόνια της αθωότητας  …αν αυτό δεν είναι ευλογία τότε τι είναι????

– Κυκλοφόρησες ένα νέο τραγούδι. Θα ακολουθήσει και νέος δίσκος;

ΠΩΛΙΝΑ: Ναι σιγά σιγά θα ολοκληρωθεί μια δουλεία με γύρω στα 10 κομμάτια.

– Ποια τα επόμενα μουσικά σου βήματα, Πωλίνα;

ΠΩΛΙΝΑ: Συναυλίες συναυλίες συναυλίες με παλιούς και νέους συνεργάτες αποκριές στο Κύτταρο με Μπίγαλη Μαντώ και Δάκη και πρόβες για την νέα μουσικοθεατρική μας παράσταση…..

– Άφησε ένα μήνυμα στο Καστοριανό κοινό!

ΠΩΛΙΝΑ: Οι Καστοριανοί ζώντας σε αυτόν τον παράδεισο δεν έχουν ανάγκη από μηνύματα …Tο μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι να ναι πάντα ο εαυτός τους, να χαίρονται την κάθε στιγμή, να χουν όμορφες γιορτές και μια μαγική χρόνια γεμάτη φως, θετική σκέψη και πολύ αγάπη!

– Σε ευχαριστούμε για το χρόνο σου. Κλείσε τη συνέντευξη όπως εσύ θες!

ΠΩΛΙΝΑ: Κλείνω με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα Ζήση και στον Μάνθο που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ στην Καστόρια και στον υπέροχο χώρο του PRAGUE!

Η Πωλίνα θα εμφανιστεί την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 στο Prague Live Stage στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς. Ώρα έναρξης 21:30.
Προπώληση εισιτηρίων 8 € (τα πρώτα 50) στο δισκάδικο ΜΕΛΩΔΙΑ στην Καστοριά και στο βιβλιοπωλείο ΣΑΝΤΑΛΙΔΗΣ στο Άργος Ορεστικό.

Τιμή στην είσοδο 10 ευρώ.

 

 

Back to top button