Ελλάδα

Δείτε online την ταινία «ROBOGIRL»

Το «Robogirl» είναι η ιστορία της Σοφίας, μιας νεαρής μαθήτριας, η οποία, αν και δεν έχει σχέση με τις θετικές επιστήμες, αποφασίζει να γραφτεί στο μάθημα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής όταν κατά λάθος καταστρέφει το ρομπότ του αριστούχου αδελφού της. Στόχος της Σοφίας είναι να ξαναφτιάξει το ρομπότ του αδελφού της πριν τα Χριστούγεννα, όταν εκείνος θα επιστρέψει στο σπίτι από τις σπουδές του. Σε αυτή την προσπάθειά της, ανακαλύπτει καινούργια πράγματα για την ίδια και τους φίλους της, για τις δυνατότητές της και για το πόσα πολλά μπορεί να καταφέρει έχοντας θέληση και επιμονή.

Η πρώτη ελληνική ταινία μυθοπλασίας για τα παιδιά με θέμα την εκπαιδευτική ρομποτική, παραγωγής Cosmote. Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία για τη δύναμη της ομάδας και τη δυνατότητα των παιδιών να πραγματοποιήσουν ακόμη και τις πιο απίθανες ιδέες.

Το σενάριο του «Robogirl» υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά («Υπέροχα πλάσματα», «Μίλα μου βρόμικα», «Από την αρχή»), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βαρδής Μαρινάκης («Το μαύρο λιβάδι», «Από την αρχή»). Πρωταγωνιστούν η Σοφία Σομόνι, η Μαρία Πιπέρα και ο Αστέρης Ριμάγμος.

Το τραγούδι «Μια ομάδα» ερμηνεύει η Ελευθερία Πάτση, σε σύνθεση του Βαγγέλη Τούντα και στίχους της Μυρτώς Κοντοβά.

 

 

Back to top button