ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνηΦλώρινα

Οι Αστυνομικοί της Καστοριάς πρώτοι σε φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ (φωτογραφίες – βίντεο)

http://neaflorina.gr/wp-content/uploads/2018/12/DSC_0527.jpg

Με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για το συσσίτιο και το γηροκομείο της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, η τοπική διοίκηση Φλώρινας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής τουρνουά καλαθοσφαίρισης.

Συμμετείχαν οι τοπικές διοικήσεις Φλώρινας, Κοζάνης και Καστοριάς, με την τελευταία να κατακτά και την πρώτη θέση.

Όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Φλώρινα είχαν μαζί τους τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά κ.ά.) στηρίζοντας αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια.

Όπως τόνισε και η πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Φλώρινας, Παρασκευή Ναλπαντίδου, «Οι ηλικιωμένοι σήμερα έχουν ανάγκη από τη δική μας βοήθεια και αγάπη, που οφείλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και ανθρωπιάς. Παράλληλα οφείλουμε όλοι να έχουμε τα μάτια μας και τις καρδιές μας ανοιχτά σε αυτούς που τις μέρες των Χριστουγέννων στερούνται ακόμα και των βασικών ώστε να καταφέρουν το αυτονόητο, αυτό που προστάζει η ίδια μας η ύπαρξη: να επιβιώσουν».

Τους αγώνες παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι Αστυνομικοί Διευθυντές Φλώρινας και Κοζάνης και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Χρήστος Μπαρδάκας.

 

http://neaflorina.gr/wp-content/uploads/2018/12/DSC_0513.jpghttp://neaflorina.gr/wp-content/uploads/2018/12/DSC_0515-1.jpg

Περισσότερα στο neaflorina.gr

 

 

Back to top button