ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών Καστοριάς (φωτογραφίες)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς για  ακόμα μία  χρονιά διοργάνωσε με την στήριξη και τη βοήθεια της Δ.Α Καστοριάς  την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά των Αστυνομικών, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στο City Center Cinemas.

Τα παιδιά διασκέδασαν με τις μπαλονοκατασκευές των ξωτικών, τραγούδησαν, χόρεψαν  ενώ ταυτόχρονα έλαβαν και συμβολικά δωράκια από τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη.

Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων δόθηκε συνέχεια στην εορταστική ατμόσφαιρα αφού  γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία  να μοιραστούν  λίγο ποιοτικό χρόνο απολαμβάνοντας παιδική ταινία στην αίθουσα  του Cinema.

 

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ Νέστορας Θωμάς ο Υποδιευθυντής της Δ.Α Καστοριάς κ Έξαρχος Νικόλαος και ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Καστοριάς κ. Δάγγας Παναγιώτης.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα καλή Πρωτοχρονιά. Ας είναι το ξεκίνημα του 2019 η αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής.

          Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

                               -Ο-                                                                                                             -Ο-

                         Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας                   

                ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                           ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

 

Back to top button