Κοζάνη

Κοζάνη: Αυτός είναι ο ντελιβεράς που έγινε θέμα συζήτησης – Οι κινήσεις του στα χιόνια

Το βίντεο από την Κοζάνη κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο ντελιβεράς ξεκινάει με το μηχανάκι και οι κινήσεις του καταγράφονται…

Όλα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Κοζάνη, όπου ο ντελιβεράς ξεκινάει για να πάει τις παραγγελίες. Τις εικόνες καταγράφει ο ίδιος με κάμερα που έχει μαζί του.

Η ταχύτητα που αναπτύσσει με το μηχανάκι του, προκαλεί αίσθηση. Οι δρόμοι είναι παγωμένοι, το χιόνι συνεχίζει να πέφτει, αλλά εκείνος προσπαθεί να φτάσει στον προορισμό του σε χρόνο ρεκόρ.

Ο ντελιβεράς στα χιόνια της Κοζάνης

Όπως είχαν προβλέψει τα μετεωρολογικά δελτία καιρού, η χιονόπτωση ξεκίνησε στις 02:00 της Τρίτης στην Κοζάνη.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για ορεινές περιοχές, αλλά και για περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς και τους Δήμους της Περιφέρειας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η χιονόπτωση ξεκίνησε με μεγάλη ένταση στην πόλη της Κοζάνης, με αποτέλεσμα να το στρώσει στο εσωτερικό της πόλης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή: kozanimedia.grkozanilife.gr

Back to top button