Καστοριά

Συνελήφθη 21χρονος με 7 κιλά κάνναβης (φωτογραφίες)

Αναζητείται 25χρονος συνεργός

 Συνελήφθη σήμερα (19-12-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 21χρονος αλλοδαπός για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, ιδιοκτησίας 25χρονου αλλοδαπού ο οποίος αναζητείται ως συνεργός στα όρια του αυτοφώρου, βρέθηκε εντός του οχήματος ένας (1) ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε έξι (6) πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους επτά (7) κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -7- κιλά ακατέργαστης κάνναβης,
  • -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • -2- κινητά τηλέφωνα,
  • -3- κάρτες SIM και
  • χρηματικό ποσό τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 2018

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

One Comment

  1. Βρε από που να είναι, από που να είναι ;;;;
    Όμως το χειρότερο είναι ότι κανενός πια δεν ιδρώνει τ’ αυτί. Ότι κατάντησε μια ακόμα ειδησούλα στα ψιλά, κάτι “συνηθισμένο” και κανείς δεν ανησυχεί σοβαρά για το θάνατο που πλασάρουν στα παιδιά μας οι “αλλοδαποί”.
    Άντε λοιπόν, να γίνουμε ένα έθνος μαστούρηδων, για να “ξεφεύγουμε” από τα σοβαρά μας προβλήματα, για να μας χαλιναγωγούν εύκολα και κάποια στιγμή, να τους αδειάζουμε και τη γωνιά …

Back to top button