Τι θα γίνει με το Φράγμα Νεστορίου μετά τις 31/12 που λήγει η προθεσμία (βίντεο)

Με το τέλος του 2018 λήγει η παράταση που έδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το Φράγμα Νεστορίου προς τον ανάδοχο και το ζήτημα είναι, αν θα ζητήσει η Περιφέρεια παράταση του έργου, κάτι που όμως δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής.
Αν δε ζητηθεί παράταση,  από 1/1 το έργο σταματάει με τον μέχρι τώρα ανάδοχο και θα πρέπει να επανακινηθούν οι διαδικασίες από την αρχή, για να βρεθεί ο νέος ανάδοχος. Αυτό σημαίνει αν όλα πάνε καλά, θα συνεχιστούν οι εργασίες στο Φράγμα Νεστορίου μετά από δύο χρόνια τουλάχιστον.
Στο βίντεο η σχετική συζήτηση για το θέμα στη Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και οι τοποθετήσεις του περιφερειακού συμβούλου Δημήτρη Σαββόπουλου και του διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών ΠΕ Καστοριάς Αθανάσιου Βεκιάρη.
Μάλιστα κ. Βεκιάρης αναφέρει ότι γίνονται προσπάθειες να φύγει το έργο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να πάει στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

 

3 Σχόλια

  1. Το έργο έχει πάει ήδη στο Υπεχωπε εδώ και ένα μήνα. Ήδη κλιμάκιο τεχνικών του Υπεχωδε επισκέφτηκα το έργο για να δούνε που έχει φτάσει και να αρχίσει ξανά το έργο. Που ζείτε ρε παιδιά. όλες οι ιστοσελιδες το έχουν γράψει !

    • Η απάντηση του ΦΟΥΙΤ

      Ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών ΠΕ Καστοριάς κ. Αθανάσιος Βεκιάρης αναφέρει στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για πιθανή ένταξη στο ΥΠΕΧΩΔΕ (δείτε το βίντεο στο 51:57).
      Εφόσον εσείς γνωρίζετε κάτι περισσότερο από τον διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών, παρακαλούμε στείλτε μας το σχετικό έγγραφο για να το δημοσιεύσουμε.

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.