ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας των επισκέψιμων χώρων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς

Αρχαιολογικό Μουσείο στο Άργος Ορεστικό, Βυζαντινό Μουσείο, Αρχοντικό Τσιατσιαπά και Αρχαιολογική Συλλογή στο Δισπηλιό

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες και το κοινό για το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των μουσείων, μνημείων και συλλογών αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιότητων Καστοριάς. Πιο συγκεκριμένα το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Άργος Ορεστικό, το Βυζαντινό Μουσείο και το Αρχοντικό Τσιατσιαπά στην Καστοριά και η Αρχαιολογική Συλλογή στο Δισπηλιό θα παραμείνουν κλειστά  στις 24, 25, 26 και 31 Δεκεμβρίου 2018 και στη 1 Ιανουαρίου 2019.
Τις υπόλοιπες μέρες θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 9:00 μέχρι τις 16:00.
Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι οι βυζαντινές διαδρομές στα επισκέψιμα μνημεία της Καστοριάς με αφετηρία το Βυζαντινό Μουσείο θα πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες στις 10:00 και στις 12:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 24670 26781.

One Comment

  1. Τουλάχιστον οι πάπιες στη λίμνη της Καστοριάς θα είναι επισκέψιμες, για να μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες οι επισκέπτες της πόλης μας, η θα επιτρέπεται μόνο 10-12 πμ κατά τις εργάσιμες μέρες ??

    Τουλάχιστον να έχουμε να δείξουμε τις…πάπιες στους τουρίστες που έρχονται στην πόλη μας, αφού τα μνημεία και τα μουσεία θα παραμείνουν κλειστά.
    Κρίμα….και πάλι Κρίμα…

Back to top button