Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνη

Γ. Κασαπίδης: “Πάνω από 400 ενδιαφερόμενοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο” (βίντεο)

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρεχώρησε μιλώντας στοντηλεοπτικό σταθμό West Channel και την δημοσιογράφο Κούλα Πουλασιχίδου (εκπομπή «Παρεμβάσεις»), ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης.
«Πάνω από 400 ενδιαφερόμενοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κασαπίδης, δίνοντας και μια άκρως ενδιαφέρουσα απάντηση στο ερώτημα αν θα υπάρχει ένα ποσοστό υποψηφίων από το συνδυασμό του Γιώργου Δακή.
«Δεν υπάρχει κάποια τέτοια προσέγγιση ή κάποια σκέψη στο μυαλό μου. Σας είπα αναζητώ αυτούς τους ανθρώπους που ο καθένας στον τομέα του και τον τόπο του, θα είναι οι πιο αποτελεσματικοί και οι πιο αποφασισμένοι άνθρωποι να ασχοληθούν και να αφιερωθούν…». Το πρόγραμμα του συνδυασμού θα αρχίζει να ανακοινώνεται τον Ιανουάριο, μετά τις γιορτές, συμπλήρωσε ο Γιώργος Κασαπίδης.

 

 

One Comment

  1. Σιγά βρε ! Δώσε μερικούς και στον άλλον συνδιασμό που ετοιμάζουν οι γνήσιοι Νεοδημοκρατες. Περίπατο θα κάνει πάλι ο Καρυπίδης αν δεν τα στρώσει τα πράγματα ο Κυριάκος και η Ντόρα

Back to top button