Ελλάδα

Τροχαίο στην Μεσσηνία: Αρπαγή κοπέλας και τραγωδία με τρεις νεκρούς!

Συγκλονιστικές πληροφορίες για το τροχαίο στην Κυπαρισσία βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας. Μαρτυρίες πως μια οικογένεια “άρπαξε” μια κοπέλα από τον Πύργο Ηλείας. Η οικογένειά της το αντελήφθη και ξεκίνησε να καταδιώκει το όχημα μέσα στο οποίο βρισκόταν η κοπέλα. Το ένα από τα δύο οχήματα συγκρούστηκε μετωπικά με ένα τρίτο, διερχόμενο τζιπάκι. Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

Το newsit.gr μας ενημέρωσε άμεσα για το τροχαίο στην Κυπαρισσία, στο οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr, τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο.

Μετά από μετωπική σύγκρουση, δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών και κάπως έτσι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ δύο είναι βαριά τραυματισμένοι.

Οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr, από αυτόπτες μάρτυρες είναι συγκλονιστικές. Αναφέρουν πως κάποιοι “άρπαξαν” μια κοπέλα(σ.σ. πληροφορίες κάνουν λόγο για ρομά) από τον Πύργο Ηλείας, με την οικογένειά της να ξεκινά “καταδίωξη” του οχήματος μέσα στο οποίο βρισκόταν η γυναίκα.

Στο ύψος του Καλού Νερού, που βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα πριν το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην Κυπαρισσία, το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν η κοπέλα έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα τρίτο, διερχόμενο όχημα που βρισκόταν στην αντίθετη λωρίδα.

Από τα πέντε άτομα που βρίσκονταν στο “καταδιωκόμενο” αυτοκίνητο, τρία πέθαναν, ενώ δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο οδηγός του τζιπ (σ.σ. το διερχόμενο όχημα) έχει τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Δείτε τις πρώτες, συγκλονιστικές εικόνες του newsit.gr από το τροχαίο στην Κυπαρισσία

Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρέςτροχαίο στην Κυπαρισσίατροχαίο στην Κυπαρισσίατροχαίο στην Κυπαρισσία

Μάλιστα, πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως μόλις λίγα μέτρα πριν σημειωθεί το τροχαίο στην Κυπαρισσία, τα δύο οχήματα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα αστυνομικό μπλόκο.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην Κυπαρισσία

Ρεπορτάζ: newsit.gr
Με πληροφορίες από: eleftheriaonline.gr

Back to top button