ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Οι Καστοριανοί αθλητές που ξεχώρισαν και οι ομάδες που διακρίθηκαν το 2018

 

Προπονήσεις, επίπονη προσπάθεια,υπέρβαση ορίων. Αυτή είναι η καθημερινότητα των πρωταθλητών της πόλης μας, οι οποίοι μας έκαναν όλους περήφανους

Χρήστος Στεργιάκας

Τέλος σεζόν μιας απίστευτης χρονιάς για τον Χρήστο Στεργιάκα με τρεις χρυσές διεθνείς διακρίσεις.

Χρήστος Στεργιάκας:»Το τέλος μιας τεράστιας χρονιάς – Τα καλύτερα έρχονται!»

 

 

Άλλη μια εκπληκτική χρονιά για τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου. Χρυσή στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τέταρτη θέση στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών στην Πολωνία. Επίσης, ασημένιο στους Μεσογειακούς ,ενώ σάρωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Χρυσά στο Σκιφ ελ. βαρών γυναικών, στο Τετραπλό Σκιφ γυναικών και στην Οκτάκωπο γυναικών, ασημένιο στο Διπλό Σκιφ γυναικών και  ασημένιο στο Διπλό Σκιφ γυναικών -23.

Χρυσό μετάλλιο για τη Θ. Εμμανουηλίδου στο Ευρωπαϊκό U23

 

 

Δημήτρης Κοντονίνας

Άλλη μια σπουδαία χρονιά για τον Καστοριανό ποδηλάτη Δημήτρη Κοντονίνα .Πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων Αθλητών. Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Κάλιαρι της Ιταλίας στους  Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.

Χάλκινο μετάλλιο ο Δημήτρης Κοντονίνας στους 10ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες

 

 

Ιωάννα Κοτοπούλου

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση για τη μητέρα πλέον  Καστοριανή body builder Ιωάννα Κοτοπούλου, κατακτώντας το κύπελλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Wabba international 2018».

Σήκωσε το κύπελλο η Καστοριανή body builder Ιωάννα Κοτοπούλου στον «Wabba international 2018 » (φωτογραφίες)

 

Δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο κατέκτησε ο Καστοριανός Δημήτρης Τοκατλίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης 2018. Επίσης ένα χρυσό και ένα ασημένιο στο πανελλήνιο κύπελλο.

Τέσσερα μετάλλια στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης 2018» ο Δημήτρης Τοκατλίδης (βίντεο)

 

 

 

 

Σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες στον κόσμο, στον «Salomon Marato Pirineu» στα Πυρηναία Όρη στην Ισπανία έτρεξε  ο Καστοριανός δρομέας Βαγγέλης Νούλας. Στον αγώνα έλαβαν μέρος πάνω από 1.000 αθλητές από όλον τον κόσμο και ανάμεσά τους οι μεγαλύτεροι δρομείς του κόσμου. Ο αθλητής μας τερμάτισε 15ος, παρά το γεγονός ότι έφτασε στην Ισπανία λίγες μόνο ώρες πριν τον αγώνα.

Στην elite του παγκόσμιου αθλητισμού ο Βαγγέλης Νούλας

 

 

Άννα – Μαρία Ταξοπούλου

Η Καστοριανή  πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης προκρίθηκε στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος Σόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης  στο Τάμπερε της Φινλανδίας,  καταλαμβάνοντας την 7η θέση ανάμεσα σε 25 συναθλήτριές της από όλη την Ευρώπη. Επίσης,μαζί με τη Γεωργία Βασιλοπούλου κατέλαβαν την 4η θέση στο  διεθνές μίτινγκ της σειράς FINA World Series Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης στη Βουδαπέστη.

Η Άννα- Μαρία Ταξοπούλου στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης Νεανίδων

 

 

Πόπη Νίκα 

Η Καστοριανή δρομεας  Πόπη Νίκα, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, αποφάσισε στα 22 της χρόνια να αλλάξει άθλημα και ασχολείται πλέον με το μοντέρνο πένταθλο.Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «Laser Run» κατέλαβε την 7η θέση  απέναντι στις κορυφαίες αθλήτριες από όλο τον κόσμο. Πάρα πολύ καλά για ξεκίνημα στην πρώτη της διεθνή συμμετοχή της.

Η Καστοριανή δρομέας Πόπη Νίκα άλλαξε άθλημα και βρέθηκε στο Δουβλίνο

 

 

Οι καστοριανές αθλήτριες Ζυγούρα Αγνή και Γκάτζιου Βασιλική επιλέχθηκαν στην Εθνική Ομάδα του χάντμπολ και συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Χάντμπολ: Με το δεξί η Εθνική στα προκριματικά του παγκοσμίου, με Γκάτζιου και Ζυγούρα (βίντεο)

 

 

 

Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου
20 μόλις μήνες από τη σύστασή της , η πρώτη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Καστοριά πανηγυρίζει την άνοδό της στη Β’ Εθνική

«Νάτες οι πρωταθλήτριες»: Οι Γυναίκες της Καστοριάς στη Β΄Εθνική

 

 

 

 

 

Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς

 

Μεγάλες στιγμές για το βόλεϊ της Καστοριάς! Οι κορασίδες μας πρωταθλήτριες της ΕΣΠΕΜ

Χρυσή χρονιά για το βόλεϊ Καστοριάς. Η ομάδα των κορασίδων στέφθηκε πρωταθλήτρια  της ΕΣΠΕΜ, παίρνοντας το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.  Αν εξαιρέσουμε τη Θεσσαλονίκη, μια από τις 4 καλύτερες ομάδες της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας!

 

 

 

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας

Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική!

Στη Γ’ Εθνική ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – Ρεκόρ τερμάτων

 

 

 

 

Beach Volley

Οι αθλήτριες της Καστοριάς Αλεξάνδρα Μέλλιου και Ήργη Φρειδερίκη στο τουρνουά final U19 της Ε.Σ.ΠΕ. Μακεδονίας που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να συνεχίσουν την παράδοση της πόλης μας στο beach volley.
Παράλληλα κέρδισαν και την πρόκρισή τους στο πανελλήνιο τουρνουά.

Beach Volley: Πρωταθλήτρια η ομάδα της Καστοριάς

 

 

Back to top button