ΑθλητικάΚαστοριά

A2: Θα μπορούσαμε να πάρουμε το διπλό (του Νίκου Καραμανλή)

Ο Α.Σ. Καστοριάς ηττήθηκε εχθές το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου με σκορ 86-80 (33-38 ημίχρονο).Γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως είχαμε απέναντί μας την 5η καλύτερη επίθεση και παράλληλα την 2η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, το παιχνίδι για 17′ 39″ ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας… Επιθετικά «πατούσαμε» καλά, είχαμε πετύχει 38 πόντους, αμυντικά καθηλώσαμε τους «κιτρινόμαυρους» στους 25 και η διαφορά είχε φτάσει στο +13 (25-38). Από εκείνο όμως το χρονικό σημείο και έπειτα η ομάδα «έπαψε» να παίζει άμυνα, δέχτηκε 61 πόντους, και παρά την επιθετική υπέρβαση των 80 δικών μας, μοιραία γνώρισε την ήττα. Πάραυτα με λίγη τύχη σε καίρια σημεία του παιχνιδιού ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε το «διπλό», οι αθλητές μας πάλεψαν μέχρι τέλους αλλά οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ τους.

Ο Α.Σ. Καστοριάς καλείται πλέον να γυρίσει σελίδα, να μάθει από τα λάθη του και να κοιτάξει μπροστά, εκεί που στον ορίζοντα υπάρχουν δύο εντός έδρας παιχνίδια, με τον Απόλλων Πάτρας και τον Ερμή Αγιάς. Και αν θέλετε την γνώμη μου, ξέχωρα της βαθμολογικής θέσης των αμέσως επόμενων δύο αντιπάλων μας, το ματς με τους Πατρινούς θαρρώ πως είναι το πιο δύσκολο, γιατί μετά από μια ήττα γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη για… ΝΙΚΗ.

KASTORIA BASKETBALL& FOOTBALL CLUB

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στο Μαρούσι 86-80 η Καστοριά (αποτελέσματα – βαθμολογία – βίντεο με περιγραφή όλος ο αγώνας)

Back to top button