Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Αποτοξινωτικό ρόφημα με μέλι και λεμόνι (φωτογραφίες)

http://2.bp.blogspot.com/-qSogTPImaEA/VVAv7LcBYbI/AAAAAAAAFSY/0As3vuYB-Ls/s1600/SAM_3311.JPG

Ένα πολύ διαδεδομένο αποτοξινωτικό ρόφημα, που σας το παρουσιάζω για να το μάθουν και όσοι δεν το γνωρίζουν ακόμα. Κι επειδή πρώτα το δοκίμασα εγώ, πριν το εκθειάσω, σας λέω λοιπόν, ότι είναι πραγματικά απίστευτο. Καθαρίζει τα νεφρά και τον οργανισμό από πολλές τοξίνες. Θα μπορούσα να γράφω κείμενα γι’ αυτό, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας από την πρώτη κιόλας φορά που θα το χρησιμοποιήσετε.Θα νιώσετε ότι αδειάζει το σώμα σας από τα υπερβολικά υγρά που κατακρατεί. Και στη συνέχεια, με συνεχή χρήση,δυναμώνει τόσο το ανοσοποιητικό, που θα ανακαλύψετε ότι ξαφνικά, δεν σας επηρεάζει καμία από τις ασθένειες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Ή τουλάχιστον, θα παλέψουν πολύ για να αφήσουν κάποιο ίχνος πάνω σας. Εγώ από τότε που το χρησιμοποιώ,δεν ασθένησα ούτε στο παραμικρό. Ε,καλύτερη διαφήμιση δε μπορώ να του κάνω. Μόνο να προσθέσω ότι είναι ανέξοδο, χρησιμοποιούμε υλικά που υπάρχουν ήδη στην κουζίνα μας.
Τι χρειαζόμαστε:
1 ποτήρι του κρασιού ζεστό νερό
1 κουταλάκι μέλι
χυμός από 1/2 λεμόνιhttp://2.bp.blogspot.com/-3b4_YInCV7A/VVAv41wKDiI/AAAAAAAAFSQ/5lKYzbm28eo/s1600/SAM_3306.JPG
Πως το φτιάχνουμε:
Τα υλικά της κουζίνας μας. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όμως είναι ότι το μέλι πρέπει να είναι αγνό και όχι εμπορίου με διάφορες προσμίξεις. Τότε όχι μόνο καλό δε μας κάνει,αλλά είναι και επικίνδυνο για την υγεία μας.

Στίβουμε λοιπόν μισό λεμόνι καλά και για να πάρουμε τον χυμό του.

http://2.bp.blogspot.com/-bd3BbkZHsS4/VVAv7EJJp1I/AAAAAAAAFSc/gdyLDI9UiSI/s1600/SAM_3308.JPG

Σ’ ένα κρασοπότηρο με ζεστό νερό, ανακατεύουμε καλά το λεμόνι μαι το μέλι και είναι έτοιμο. Το ζεστό νερό πρέπει έχει την θερμοκρασία του γαλλικού καφέ, περίπου 65ο-70ο C. Κι αυτό, γιατί αν το νερό είναι καυτό, τότε θα καταστραφούν όλα τα χρήσιμα για εμάς στοιχεία του.

http://2.bp.blogspot.com/-qSogTPImaEA/VVAv7LcBYbI/AAAAAAAAFSY/0As3vuYB-Ls/s1600/SAM_3311.JPG
Πίνουμε λοιπόν αμέσως το ρόφημά μας, πάντα το πρωί μόλις ξυπνήσουμε και όπως είναι ζεστό. Πριν οτιδήποτε άλλο φάμε ή πιούμε. Σιγά- σιγά, θα δούμε ότι μας γίνεται συνήθεια, και πως ακόμα και η όρεξή μας θα ελαττωθεί.
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Back to top button