Καστοριά

Ο Μπάμπης Μπατσάρας φτιάχνει ταλιατέλες ταρτουφάτα στην νέα του εκπομπή “Μιαμ Μιαμ” (βίντεο)

Ο Μπάμπης Μπατσάρας ξεκίνησε μια νέα εκπομπής με τίλο “Μιαμ Μιαμ” και ασχολείται με τη μαγειρική, όμως με το δικό του προσωπικό στιλ, που τον έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Στο πρώτο επεισόδιο έχοντας “βοηθό” τον σεφ του ιταλικού εστιατορίου “Navona” στο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης, φτιάχνει ταλιατέλες ταρτουφάτα.

Μετά το «τραλαλά»  πάμε για … μιαμ μιαμ!

Ο λόγος για την νέα διαδικτυακή εκπομπή του αγαπημένου μας Μπάμπη Μπατσάρα, που αυτή τη φορά αποφάσισε να μας μυήσει στον μαγικό κόσμο της κουζίνας, μαγειρεύοντας κάθε φορά ένα διαφορετικό δείπνο, το οποίο, όμως, έρχεται κατόπιν …παραγγελίας από τον κόσμο που συμμετέχει ενεργά στην περιοχή!

Το δείπνο μαγειρεύει ο ίδιος ο Μπάμπης σε συνεργασία με σεφ γνωστών εστιατορίων στα οποία γίνονται τα γυρίσματα της εκπομπής, με σκοπό να …ικανοποιήσει τις επιθυμίες των θαυμαστών του, που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής προβάλλεται ήδη στο διαδίκτυο και γυρίστηκε στο εστιατόριο NAVONA, με σκοπό ο φίλος του να κερδίσει την καρδιά της παλιάς του αγαπημένης.  Και ο στόχος επετεύχθη!

Απολαύστε όλη την εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγή: miam miam

Back to top button