Καστοριά

GUS G στην Καστοριά! Ξεκίνησε η προπώληση!

Ξεκίνησε και επίσημα η προπώληση για την μεγάλη συναυλία του θρυλικού Έλληνα κιθαρίστα GUS G, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο Prague Live Stage στην Καστοριά! 
Τιμή εισιτηρίου: 12ευρώ προπώληση, 14 ευρώ στην είσοδο
Η προπώληση των εισιτηρίων με τιμή 12 ευρώ, γίνεται στα παρακάτω σημεία:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
– Δισκάδικο Μελωδία
– Prague Live Stage
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
– Notes Technology
– Βιβλιοπωλείο Σανταλίδης
– Βιβλιοπωλείο Μήλιος
ΚΟΖΑΝΗ
– Crossroads Bar
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
– Toltec Bar
ΓΡΕΒΕΝΑ
– Rock Cafe
Μεγάλος Χορηγός: JP Custom Electric Guitars, Kastoria, Greece
Χορηγοί:
– Ταβέρνα ΟΥΣΙΕΣ, Νέα Λεύκη
– Ξενοδοχείο BYZANTIUM, Χλόη Καστορια
– Αρτοποιήματα ΚΥΡΟΥ, Άργος Ορεστικό (Μεγάλου Αλεξάνδρου 73)
– Κέντρο Λογοθεραπείας ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Μεσ/μία Καστοριάς
– Αθλητικά Είδη SPORTACTION Παπαδόπουλος Κων/νος, Μεσ/μία Καστοριάς
Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου:
To Rock Overdose παρουσιάζει…
 Gus G!
Prague Live Stage
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019
Ο Έλληνας κιθαρίστας από την Θεσσαλονίκη που η ιστορία του είναι βγαλμένη σαν μέσα από ένα παραμύθι.Ο μουσικός που έζησε το απόλυτο όνειρο κάθε κιθαρίστα!!! Να παίξει στην μπάντα του OZZY OSBOURNE από το 2009 μέχρι πρόσφατα!!! Πέρα από τον δίσκο “Scream” που ηχογράφησε για τον Madman και τις παγκόσμιες περιοδείες μαζί του, έπαιξε και το 2012 στην θρυλική περιοδεία Ozzy And Friends, μαζί με τους SLASH και ZAKK WYLDE.
Βασικό του μουσικό άρμα, οι FIREWIND, με τους οποίους έχει κυκλοφορήσει εννέα στούντιο άλμπουμ, ενώ έχει συμμετάσχει ως βασικό μέλος σε σχήματα όπως η all-star μπάντα DREAM EVIL, οι MYSTIC PROPHECY και οι NIGHTRAGE, ως προσωρινός κιθαρίστας για μία περιοδεία των ARCH ENEMY, ενώ αναρίθμητες είναι και οι συμμετοχές του σε άλμπουμ άλλων συγκροτημάτων. Οι διακρίσεις του είναι πάρα πολλές, όπως και οι περιοδείες του ως σόλο καλλιτέχνης, μαζί με θρύλους της κιθάρας, όπως οι ULI JON ROTH (πρώην SCORPIONS), MARTY FRIEDMAN (πρώην MEGADETH), VINNIE MOORE (U.F.O.), RICHIE KOTZEN (πρώην POISON), STEVE STEVENS (BILLY IDOL, κ.λ.π.) και άλλους.
Εκτός όλων αυτών, έχει και τη σόλο μπάντα του, με την οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία άλμπουμ. Στα δύο πρώτα, υπήρχαν πολλοί και σημαντικοί καλεσμένοι, όπως οι Dave Ellefson (MEGADETH), Billy Sheehan (MR. BIG, SONS OF APOLLO, THE WINERY DOGS), Kevin Churko (παραγωγός του OZZY OSBOURNE), Jeff Scott Soto (SONS OF APOLLO, W.E.T., TALISMAN, TRANSIBERIAN ORCHESTRA, πρώην JOURNEY και YNGWIE MALMSTEEN) και πολλοί άλλοι, ενώ στο πρόσφατο “Fearless” όμως, αποφάσισε να κρατήσει μία σταθερή μπάντα, δίχως πολλούς guest, έχοντας στα φωνητικά και στο μπάσο τον πολύ γνωστό παραγωγό και πολυοργανίστα Dennis Ward (PINK CREAM 69, UNISONIC, KHYMERA, PANORAMA, PLACE VENDOME, SUNSTORM, BOB CATLEY, D.C. COOPER) και στα τύμπανα τον Will Hunt (EVANESCENCE, BLACK LABEL SOCIETY).
Ως τρίο, λοιπόν, ο GUS G, με το σόλο σχήμα του θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα show γεμάτο riff , solos με κομμάτια απο όλη του την πορεία !
 Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Κοζανίτες SENSE OF FEAR, ενώ θα ακολουθήσει after party από το Rock Overdose!
 Gus G!
Prague Live Stage

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019!

 

2 συνημμένα

Back to top button