Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Γυναικών Γέρμα (φωτογραφίες)

Τη βασιλόπιτα του έκοψε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γυναικών Γέρμα! Στην υπέροχη εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αξιότιμος Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Ευαγγέλου Χαράλαμπος ,ενώ την εκκλησία μας εκπροσώπησαν οι αξιότιμοι επίτροποι μας!
Στον πανηγυρικό η κ. πρόεδρος Ελένη Παπαζιώγα ανέφερε τα δρώμενα και τις πράξεις – ενέργειες- εκδηλώσεις της χρονιάς και έθεσε νέα και πιο δυναμικά κριτήρια για το επερχόμενο έτος! Τόνισε τόσο τον αυτοδυναμισμό των κ.Κυρίων Γυναικών του Συλλόγου, όσο όμως και την αρωγή σχέση και την υποστήριξη του Δήμου στις ενέργειες και πράξεις του συλλόγου! Ο απολογισμός της χρονιάς κρίθηκε για ακόμη μια φορά υπέρ το δέον αποδεκτός και ικανοποιητικός.
Η σημασία , μα και η προτεραιότητα των γυναικών σε ζητήματα παράδοσης και εθιμοτυπικά λατρείας, είναι το βιώμα του συλλογικού αγώνα , πρόσθεσε η κυρία Πρόεδρος!
Μετά το πέρας της κοπής της Βασιλόπιτας του συλλόγου, το πενταμελές παρέθεσε γεύμα προς όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου !
Πρέπει να επισημάνουμε πως το φλουρί κέρδισε ο Γκλιάγιας Αθανάσιος του Δημητρίου, εγγονός του Αθανασίου Σκρέκα του Γεωργίου και της Ιφιγένειας Τερλή του Ζήση!
Χρόνια πολλά και του χρόνου!

Δημήτρης Παπατζίμος

 

 

Back to top button