ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Νέα Υόρκη: Δωρεάν μετακίνηση και διατροφή για το συλλαλητήριο από τον Σύλλογο ΟΜΟΝΟΙΑ (ρεπορτάζ)

ΝΕΑ YOΡΚΗ: Μεγάλη δωρεά του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» για την διοργάνωση του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Του Δημήτρη Τσάκα

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου κατά τη διάρκεια έκτακτης  τηλεδιάσκεψης, όπως επεσήμανε στις «Αναμνήσεις» ο πρόεδρος του Συλλόγου Δήμος Σιώκης, αποφάσισε να προσφέρει πέντε χιλιάδες δολάρια στο Ταμείο της Παμμακεδονικής Ένωσης για το Συλλαλητήριο και συνάμα να αναλάβει τα έξοδα για τη μετακίνηση των διαδηλωτών από και προς την Καστοριά.

Ερωτηθείς για την κάλυψη των εξόδων για τη μίσθωση λεωφορείων ο κ. Σιώκης επεσήμανε ότι συνεργάζονται με το δήμαρχο και της Μητρόπολης της Καστοριάς και ότι ανάλογα με τη ζήτηση θα μισθωθούν και τα λεωφορεία.

Παράλληλα ο Σύλλογος θα προσφέρει στους διαδηλωτές που θα κινηθούν με τα μισθωμένα λεωφορεία σνακ, νερά και αναψυκτικά.

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στο Δήμαρχο και στο Μητροπολίτη της Καστοριάς και προκάλεσε το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Η ιστοσελίδα https://fouit.gr στο άρθρο της με τίτλο Δωρεάν μετακίνηση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία – Προσφορά του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης «ΟΜΟΝΟΙΑ» αναφέρει:

Ο Δήμος Καστοριάς κατόπιν συνεννόησης με τον Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης «ΟΜΟΝΟΙΑ» και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, θα αναλάβει την μετακίνηση των πολιτών, που επιθυμούν να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Αγγελής καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο «Ομόνοια» για την ευγενική προσφορά του, που αποδεικνύει έμπρακτα τον πατριωτισμό και τη συμπαράσταση των ομογενών Καστοριανών στις δύσκολες στιγμές που περνάει το έθνος μας.

anamniseis.net

 

 

Back to top button