Βρέθηκε η ανάδοχος για το μεγάλο έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Καστοριά

Με επιτυχία προχωρά ο διαγωνισμός για το μεγάλο έργο αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Καστοριάς. Μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία μειοδότρια βγήκε η εταιρεία ΑΡΧΙΤΕΧ ΑΤΕ με ποσοστό έκπτωσης 54,14%. Το κόστος του έργου είναι 12,33εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 9,99εκατ.ευρώ). Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Καστοριάς.

Η δημοπράτηση του έργου πραγματοποιήθηκε την 1η Νοέμβρη και η αποσφράγιση των προσφορών έγινε στις 7 Νοέμβρη. Το έργο προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών εταιρειάς με πτυχίο 5ης και 6ης τάξης.

Η διάρκεια των έργων ορίστηκε σε 36 μήνες. Με πρόχειρους υπολογισμούς αυτό σημαίνει ότι αν πέσουν υπογραφές μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι τότε θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το έργο έχει χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Το υπό μελέτη έργο, αφορά στην αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης Καστοριάς, πρωτεύουσα του ομώνυμου του Δήμου Καστοριάς, της Π.Ε. Καστοριάς, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης Καστοριάς, τη σύνδεση όλων των κατοικιών με το νέο δίκτυο σωληνώσεων και την προσθήκη νέων δεξαμενών ύδρευσης, στην περιοχή των υφιστάμενων δεξαμενών.

ypodomes.com

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.