ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Mπάζει νερά η στέγη στο Kλειστό – Αλλαγή έδρας στο ματς της Καστοριάς με τον Ερμή Αγιάς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sentranews.gr, στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού θα διεξαχθεί τελικά το αυριανό ματς για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ.
Και αυτό γιατί στο κλειστό των… χιλίων προβλημάτων της Καστοριάς, μετά την πρόσφατη χιονόπτωση και το λιώσιμο του πάγου από τη σκεπή, τα νερά στάζουν σε μεγάλο βαθμό μέσα στο γήπεδο και η διεξαγωγή του αγώνα κρίθηκε αδύνατη.
Έτσι, μετά τις τελευταίες κωμικοτραγικές εξελίξεις που σημειώνονται στο μοναδικό και εγκαταλειμμένο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ο ΑΣ Καστοριάς αποφάσισε να μετακομίσει στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού, προκειμένου να μην αναβληθεί και να διεξαχθεί κανονικά ο αυριανός αγώνας του πρωταθλήματος.
Έτσι, λοιπόν, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το αυριανό ματς της Καστοριάς κόντρα στον Ερμή Αγιάς θα πρέπει να μετακινηθούν στο Άργος Ορεστικό, ενώ η ώρα έναρξης παραμένει η ίδια, δηλαδή στις 5 το απόγευμα.
Ο αγώνας του ΑΣ Άργος Ορεστικό με τον ΑΠΣ Πτολεμαΐδας που ήταν προγραμματισμένος στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ώρα αναβάλλεται.

sentranews.gr

Πρωτοπόρα μέθοδος αποστράγγισης στο Κλειστό! (φωτογραφίες)

 

 

Back to top button