Κόσμος

All Over Now: Οι “The Cranberries” κυκλοφορούν νέο single με τη φωνή της Dolores O’ Riordan ένα χρόνο μετά το θάνατό της

Το ιρλανδέζικο ροκ συγκρότημα Cranberries κυκλοφόρησε την Τρίτη, ένα σινγκλ ως φόρο τιμής στην τραγουδίστριά του Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν που πέθανε ξαφνικά πριν από έναν χρόνο, στις 15 Ιανουαρίου 2018, ενώ δούλευε πάνω σε αυτό το τελευταίο μουσικό κομμάτι. Το τραγούδι “All over now” ηχογραφήθηκε με βάση τα φωνητικά demo της τραγουδίστριας.

Το συγκρότημα θα περιλάβει το “All over now” στο νέο του άλμπουμ που αναμένεται τον Απρίλιο και θα έχει τίτλο “In the End”. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 10 ακόμη τραγούδια που επεξεργάστηκαν τα υπόλοιπα τρία μέλη του συγκροτήματος: ο Νοέλ Χόγκαν, ο Μάικ Χόγκαν και Φέργκαλ Λόλερ.

“Θυμηθήκαμε πόσο είχε συγκινηθεί η Ντολόρες με την προοπτική ότι θα δούλευε πάνω σε αυτόν τον δίσκο και ότι θα συνέχιζε το ταξίδι για να ερμηνεύσει αυτά τα τραγούδια σε περιοδεία”, εξήγησαν τα μέλη του συγκροτήματος σε ανάρτησή τους στο Instagram. “Το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να τελειώσουμε αυτό το άλμπουμ που είχαμε αρχίσει μαζί της”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=128&v=gSC2upiyRlQ

Το συγκρότημα είχε την ιδέα να δουλέψει πάνω σε αυτόν τον νέο δίσκο στις αρχές του 2017, ενόσω έκανε πρόβες για την περιοδεία του “Something Else” και η τραγουδίστρια είχε τελειώσει τα φωνητικά ντέμο τον Δεκέμβριο. Ένα μήνα αργότερα, θα έχανε τη ζωή της στα 46 της χρόνια από πνιγμό έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Με βάση αυτά τα ντέμο της τραγουδίστριας, οι πρώην εταίροι της στην περιοδεία επεξεργάστηκαν το νέο άλμπουμ με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας Ο΄Ριόρνταν.

ΑΠΕ

Back to top button