Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Η Καστοριά υπογράφει για τη Μακεδονία (φωτογραφίες – βίντεο)

Εκατοντάδες πολίτες και οι αρχές του τόπου, αυτήν την ώρα στο Δημαρχείο υπογράφουν για τη μη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Με αφετηρία τις Πρέσπες επισκέπτονται σήμερα την Καστοριά εκπρόσωποι της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και των Παμμακεδονικών Ενώσεων της Ομογένειας και θα συνεχίσουν σε όλη την Ελλάδα μαζεύοντας υπόγραφες.

Στο βίντεο ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γιάννης Αθανασιάδης

https://www.youtube.com/watch?v=idUqzcsiwKM

 

 

 

 

 

6 Comments

  1. Ήταν πρωτοφανής η κοσμοσυρροή με δεδομένο πως οι Καστοριανοί ενημερώθηκαν για τη συγκέντρωση ελάχιστη ώρα πριν. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο πολύ μας πονά και μας καίει το θέμα!

  2. Κι αν υποθέσουμε ότι δεν ψηφίζεται η συμφωνία και δεις όχι 140, αλλά 200 χώρες να αναγνωρίζουν τη γείτονα ως Δημοκρατία της Μακεδονίας κι αν δεις να ξαναστήνονται τα κλεμμένα ιστορικά σύμβολα, και να αναβιώνει ο αλυτρωτισμός, τότε θα σου περάσει ο πόνος και θα πάψεις να πονάς για τη Μακεδονία;
    Καλά τα συνθήματα και οι πατριωτικές κορώνες, αλλά χρειάζεται κι ένα δεύτερο επίπεδο σκέψης. Σκέψου μόνο πόσες φορές κόστισε ο εθνικός παρορμητισμός στη σύγχρονη Ιστορία μας!
    Με σεβασμό.

  3. Πότε ξε-στήθηκαν τα σύμβολα και πότε έπαψε να υπάρχει ο αλυτρωτισμός στη γείτονα χώρα και δεν το πήραμε χαμπάρι; Η πρόταση “Δημοκρατία του Ίλιντεν” που διατυπώθηκε μες στο καλοκαίρι του 2018 κι ενώ συζητούσαν οι δυο χώρες για το όνομά της τι φανερώνει για τις προθέσεις του Σκοπιανού κράτους;
    Με σεβασμό επίσης!

  4. Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος θα έπρεπε αμέσως μετά να κάνει το ίδιο και στο Δημαρχείο του Άργους Ορεστικού, γιατί είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος του Νομού και πιστεύουμε ότι έτσι βιαστικά που έγιναν όλα, δεν προλάβαιναν να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να υπογράψουν.

    Ενημερώθηκε ο Δήμαρχος του Άργους ?
    Από όσο γνωρίζουμε, ήρθε μόνο ένας αντιδήμαρχος, ο οποίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

  5. Ποια Μακεδονία; Προεκλογική συγκέντρωση της αντιπολίτευσης ήταν αυτό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες…

Back to top button