ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εταιρεία Αυτισμού: Γίνε κι εσύ κομμάτι του μεγαλύτερου παζλ!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό (2 Απριλίου), η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς και το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού Ν. Καστοριάς διοργανώνουν μία εκδήλωση με δύο παράλληλες δράσεις και την συμμετοχή των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ν. Καστοριάς.

Γίνε εθελοντής στην εκδήλωση την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου Μανιάκων από τις 08:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Αίτηση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.autismkastoria.org ή στο Κέντρο Ημέρας στους Μανιάκους.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] ή στο Κέντρο Ημέρας στους Μανιάκους.

Περισσότερες Πληροφορίες για τις δράσεις:

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση την περσινή χρονιά, η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς στοχεύει να δημιουργήσει για δεύτερη φορά ένα μεγάλο παζλ ενώνοντας πολλά μικρότερα κομμάτια παζλ, αυτή τη φορά απευθυνόμενη σε όλα τα σχολεία Α/θμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας, εμπνευσμένο από την διαφορετικότητα των ατόμων που ανήκουν στη διαταραχή αυτιστικού φάσματος με τον τίτλο «Το παζλ του αυτισμού … ενώνει την Δυτική Μακεδονία».

Στη συνέχεια, όλοι μαζί, μαθητές, εκπαιδευτικοί και εθελοντές θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα Ρεκόρ Γκίνες σχηματίζοντας το μεγαλύτερο ανθρώπινο κομμάτι παζλ. Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν περισσότερα από 1600 άτομα!

Πληροφορίες στη γραμματεία του Κέντρου Ημέρας (Δευτέρα με Παρασκευή 12:00-18:00 στο τηλέφωνο 2467087543)

 

 

 

Back to top button