Καστοριά

Ολ. Τελιγιορίδου: “Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι συμφέρουσα για την Ελλάδα – Η κυβέρνηση έχει τους 151 βουλευτές” (βίντεο)

“Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι συμφέρουσα για την Ελλάδα. Η Ελλάδα αποκτά ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια. Είναι μία συμφωνία ειρήνης, συνεννόησης και συνεργασίας”

Δηλώσεις της υφυπουργού Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην τηλεόραση FLASH:

2 Comments

  1. Η ίδια κασέτα…., η ίδια καραμέλα…., το ίδιο ζαχαρωμένο χάπι για αφελείς.
    Γιατί όμως η κα. Τελιγιορίδου δεν είχε την στοιχειώδη ευγένεια να απαντήσει προσωπικά και ευθέως σε εμάς τους Καστοριανούς του εξωτερικού για το τι να πούμε στα παιδιά μας που διδάσκονται ότι είναι κληρονόμοι μιας ένδοξης ιστορίας και ενός βαρυσήμαντου ονόματος που ξεπουλιέται τώρα όσο όσο στο παζάρι των προσωπικών και κομματικών συμφερόντων; “Μωρέ δε βαριέσαι”, σου λέει, “με τα χαζοαμερικανάκια θα ασχολούμαστε τώρα. Άσε τα αυτά να τρέχουν για τα συμφέροντα της Ελλάδας…., εμείς τη δουλειά μας.”
    Προφανώς, η κα. Τελιγιορίδου δεν νοιάζετε ούτε και για τους αγώνες των παππούδων μας που ελευθέρωσαν τότε την Μακεδονία μας για να βρούνε λίγο αργότερα χώμα να ριζώσουν οι δικοί της παππούδες που ήρθαν κυνηγημένοι από τις προαιώνιες εστίες τους λόγω “εθνοσωτήριων” χειρισμών παρόμοιων με αυτούς που ευλογεί η ίδια αυτή τη στιγμή.
    Γειά σου ρε λεβέντισσα Πόντια, καλά τιμάς τη γενιά σου.
    Τι άλλο, αλήθεια, μένει να πούμε παρά Αίσχος και Όνειδος για την κατάντια μας.

  2. Το να αποκτάει ένα κράτος ηγετικό ρόλο σε μια περιοχή, είναι θέμα ειρηνικής συνεννόησης; Έχουνε μπερδευτεί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια να μαλακώσουν τους δεξιούς και να συνεχίσουν να ταΐζουν σανό τους αριστερούς…

Back to top button