ΑθλητικάΚαστοριά

Β’ Γυναικών: Χωρίς Τζιάρα στη Θράκη ο ΓΠΟ Καστοριάς (ρεπορτάζ – βαθμολογία)


Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής (η 6η έχει αναβληθεί) συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών

 

Το τελευταίο επίσημο ματς που έδωσε η ομάδα του Χρήστου Καλύβα ήταν στις 16 Δεκεμβρίου, και όλο αυτό το διάστημα κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της κακοκαιρίας να βρίσκεται σε κινητικότητα, κάνοντας προπονήσεις σε κλειστούς χώρους αλλά και σε γήπεδα 5χ5.
Χαρακτηριστικό είναι δε ότι τελευταία φορά που προπονήθηκε η ομάδα σε κανονικό γήπεδο ήταν στις 29 Δεκεμβρίου!

Έκτοτε ακολούθησε η αναβολή της 6ης αγωνιστικής στις 6 Ιανουαρίου και το πρωτάθλημα επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, με την ομάδα της Καστοριάς να έχει δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει στην Ξάνθη την τοπική ομάδα της Βασίλισσας.
Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες και το τελικό αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία τους.

Ο ΓΠΟ Καστοριάς βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, ενώ προέρχεται από την ήττα στην Βέροια από τον Αγρ. Αστέρα Aγίας Βαρβάρα και φιλοδοξεί να επανέλθει στις νικηφόρες εμφανίσεις προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Ωστόσο, μεγάλο πλήγμα αποτελεί απουσία της πρώτης σκόρερ Νικόλ Τζιάρα, η οποία είχε αποβληθεί άδικα με κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς.

Γεγονός, είναι, πως, η ψυχολογία των υπόλοιπων αθλητριών έχει επηρεαστεί από την άδικη αυτή τιμωρία της συμπαίκτριάς τους, ωστόσο, όμως, αυτό τις έχει πεισμώνει και θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να της αφιερώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Κυριακάτικο παιχνίδι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΓΠΟ Καστοριάς θα αναχωρήσει στην Ξάνθη αύριο Σάββατο το μεσημέρι, όπου και θα διανυκτερεύσει στους ξενώνες των σύγχρονων εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Ξάνθης.

Live η εξέλιξη του αγώνα μόνο από το sentranews.gr την Κυριακή στις 15:00

Στο μεταξύ από τα ματς της Κυριακής αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το παιχνίδι Σειρήνα Γρεβενών – Κιλκισιακός, ενώ για την επόμενη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματιστεί τα ματς της 8ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας η Καστοριά υποδέχεται τον Κιλκισιακό, ενώ την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η αναβληθείσα 6η αγωνιστική, στην οποία η Καστοριά έχει ρεπό.

7η αγωνιστική (27/1)
Αγρ. Αστέρας Ευόσμου – Ροδόπη (Διατητές : Δημητριάδης,Τσιρώνας, Σιώνη – ΣΔ Χαλκιδικής)
Βασίλισσα Θράκης – Καστοριά (Διαιτητές : Χορόζογλου, Οικονομίδης, Κοτανίδου –ΣΔ Δράμας)
Σειρήνα Γρ. – Κιλκισιακός Αναβλ.
Ρεπό Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας

8η αγωνιστική (3/2)
Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας – Αγρ. Αστέρας Ευόσμου
Σειρήνα Γρ. – Ροδόπη
Κιλκισιακός – Καστοριά
Ρεπό Βασίλισσα Θράκης

6η αγωνιστική (εξ’ αναβολής – 10/2)
Ροδόπη – Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας
Κιλκισιακός – Αγρ. Αστέρας Ευόσμου
Σειρήνα Γρ. – Βασίλισσα Θράκης
Ρεπό Καστοριά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας 12
2. ΓΠΟ Καστοριάς 9
3. Βασίλισσα Θράκης 7
4. Κιλκισιακός 6
5. Σειρήνα Γρεβενών 3
7. Ροδόπη 0

*Ρεπό έκαναν Βασίλισσα Θράκης, Κιλκισιακός, Ροδόπη, Αγρ. Αστέρας Ευόσμου, Σειρήνα Γρ.

sentranews.gr

 

 

 

 

 

Back to top button