ΑθλητικάΚαστοριά

A2 : Μονόδρομος η νίκη για την Καστοριά στο Πευκοχώρι

Ο Α.Σ. Καστοριάς μετά την εντός έδρας ήττα του περασμένου Σαββάτου από τον Ερμή Αγιάς, καλείται αύριο Σάββατο στις 5 το απόγευμα να επιστρέψει στις επιτυχίες, κόντρα στην υπολογίσιμη ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι της ομάδα της Ευρώπης Πευκοχωρίου.

Σ’ ένα πρωτάθλημα τόσο αμφίρροπο όπως αυτό της Α2 μια αποτυχία μέσα στην «έδρα» σου δεν πρέπει να αποβεί καταστροφική, τουναντίον θα πρέπει να πεισμώσει όλους στο Καστοριανό συγκρότημα και αρχή γενομένης από το ματς στη Χαλκιδική, να μπουν οι αθλητές μας στο παρκέ με πάθος ούτως ώστε να αποδείξουν πως η ήττα από το σύλλογο της Λάρισας ήταν μια κακή παρένθεση.
Και θαρρώ πως το σύνολο του Νίκου Καραγιάννη έχει τη ποιότητα και το χαρακτήρα να αντεπεξέλθει τέτοιων καταστάσεων, το έπραξε άλλωστε και προ δύο μηνών περίπου, στις 17 του Νοέμβρη του περασμένου έτους, όταν και «δραπέτευσε» με το «διπλό» από την Κω μετά από ήττα στο «Δημήτρης Διαμαντίδης» από τον Ηρακλή.
Προφανώς όμως για να κατακτηθεί το ροζ φύλλο αγώνα, θα απαιτηθεί τεράστια προσπάθεια και συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση από τους καλαθοσφαιριστές μας, καθώς η Ευρώπη στο Πευκοχώρι έχει αποδείξει πως είναι «σκληρό καρύδι» μετρώντας 4 νίκες και 2 ήττες, η μία από το πολύ ισχυρό Ιωνικό Νίκαιας και η άλλη στη παράταση από τον Ιπποκράτη Κω.
Υγ: Έναν «πρώην» θα συναντήσει το απόγευμα του Σαββάτου ο Α.Σ. Καστοριάς, ο λόγος για τον 30χρονο Δάνη Ελευθεριάδη (SF-SG 2,01) ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα των «γουναράδων» στη Β’ Εθνική και την Α2.
Υγ1: Με άλλο ένα «κολλητό» εκτός έδρας παιχνίδι (Χαρίλαος Τρικούπης) να έπεται στο πρόγραμμα και τον Ιωνικό Νίκαιας να ακολουθεί στην Καστοριά, αντιλαμβάνεται ο καθείς τη σπουδαιότητα κατάκτησης της νίκης στο αυριανό ματς.
Υγ2: Kόντρα στους «νεοφώτιστους» της εφετινής Α2, η ομάδα μας μετρά 4 νίκες (Χαρίλαο Τρικούπη 73-65, Καβάλα 82-62, Ιπποκράτη 72-79, Διαγόρα Δρυοπιδέων 63-56) και μόλις μία ήττα (Ιωνικό Νίκαιας 72-62)…
Υγ3: Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους στο αγωνιστικό τμήμα καθώς και τους διοικούντες του συλλόγου, που καταφέρνουν υπό δύσκολες γηπεδικές συνθήκες να διατηρούν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο!
Νίκος Καραμανλής

sentranews.gr

 

 

Back to top button