ΑθλητικάΚαστοριά

Άμεση επίλυση του προβλήματος στο Κλειστό, με κουβάδες! (φωτογραφίες)

Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες για το πρόβλημα εισροής νερού στο Κλειστό, ο Δήμος Καστοριάς βρήκε άμεσα τη λύση. Προμηθεύτηκε 12 σύγχρονους πλαστικούς κουβάδες, μαύρου και κόκκινου χρώματος και τους κρέμασε στην οροφή του γηπέδου, δίνοντας ταυτόχρονα και τόνο ανανέωσης και μεταμοντέρνας εικαστικής εγκατάστασης στο Γυμναστήριο “Δημήτρης Διαμαντίδης”.
Οι κουβάδες μαζεύουν πλέον το νερό της βροχής και το Κλειστό είναι βιώσιμο για τους αγώνες του μπάσκετ και του χάντμπολ, δεν ενδείκνυται όμως για αγώνες βόλεϊ, όπου η μπάλα πολλές φορές φτάνει έως την οροφή. Η λύση σ’ αυτό το νέο πρόβλημα είναι η προμήθεια προστατευτικού διχτυού (κατά προτίμηση από περιοδεύον τσίρκο), που θα τοποθετηθεί κάτω από τους κουβάδες. Έως ότου γίνει αυτό, αναμένονται οδηγίες της Ομοσπονδίας σε όσες ομάδες έρχονται να παίξουν στην Καστοριά, να προσέχουν και να μην καρφώνουν δυνατά, ούτε να μπλοκάρουν, μην εκσφενδονιστεί η μπάλα στο ταβάνι και τους έρθει κάνας κουβάς γεμάτος νερό στο κεφάλι!

2 Comments

  1. Δεν είναι κουβάδες αυτοί,αφήστε τις κακοήθειες! Συλλέκτες νερού είναι, για τον εμπλουτισμό του κλειστού κολυμβητηρίου!

Back to top button