ΑθλητικάΚαστοριά

Μία νίκη και δύο ήττες για τις ομάδες του βόλεϊ (φωτογραφίες)

Οι Κορασίδες συνεχίζουν αήττητες το πρωτάθλημα, οι Παγκορασίδες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, ενώ η ομάδα των γυναικών ηττήθηκε από τον πανίσχυρο Πιερικό Κατερίνης.

 

Τρεις εκτός έδρας αγώνες είχε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς . Το Σάββατο οι Κορασίδες μας δεν δυσκολεύτηκαν  να νικήσουν τον Πήγασο Κοζάνης με 3-0 σετ και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την Κυριακή η ομάδα των Παγκορασίδων ταξίδεψε κι αυτή στη γειτονική πόλη  για τον αγώνα ντέρμπι της χρονιάς με την ομάδα των Πανθήρων, την οποία είχαμε κερδίσει με 3-2 στη Καστοριά. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα έκρινε κατά πολύ μεγάλο βαθμό και την πρωταθλήτρια ομάδα 2018-19.

Ενώ οι Πάνθηρες ξεκίνησαν πολύ δυναμικά τον αγώνα, τα κορίτσια της Παναγιώτας Φίλιου  ισοφάριζαν συνεχώς και όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσε ένας συναρπαστικός αγώνας. Κάθε φορά όμως που η ομάδα της Καστοριάς  πλησίαζε κι έδειχνε τη δυναμική της, η διαιτησία σφύριζε καταφανώς άδικα εναντίον της, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό και την αποδιοργάνωσή της. Από κει και πέρα , οι Πάνθηρες, εκμεταλλευόμενοι τα συνεχόμενα λάθη της ομάδας μας ήταν πιο συγκροτημένοι , με αλληλοκάλυψη σε όλο το γήπεδο, και καλά οργανωμένες επιθέσεις. Τελικό σκορ: 3-0.

Την ίδια ώρα η ομάδα των γυναικών με πολύ σημαντικές απώλειες στη σύνθεσή της, έδωσε τη μάχη της και ηττήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο από τον πανίσχυρο Πιερικό Κατερίνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 12μμ οι δευτεραθλήτριες νεάνιδες δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα στο πρωτάθλημα με τον Αίαντα Κιλκίς στο Κλειστό.

Back to top button