ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Kastoria Outdoors έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε εχθές η καθιερωμένη ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Kastoria Outdoors, μέσα σε έναν κατάμεστο από κόσμο χώρο!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, κάθε έναν από όλους εσάς ξεχωριστά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!
Μεγάλη είναι η χαρά μας που βρεθήκαμε από κοντά με πολλούς γνώριμους και μη φίλους μας, έχοντας την ευκαιρία για συζήτηση και ανάπτυξη ιδεών για καινούριες και καινοτόμες δράσεις μέσα στο 2019 οι οποίες θα αναπτύξουν δυναμικά τον τουρισμό του τόπου μας!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες της “Σχολής Canoe/Kayak 2018” μέσα στους οποίους ξεχώρισε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Βαγγέλης!
Ο Βαγγέλης αναφέρθηκε και προσήλθε σε μας ως αθλητής με διαταραχές στο φάσμα του αυτισμού.
Αυτό αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση, την οποία και αποδεχτήκαμε με μεγάλη λαχτάρα και τελικά η πίστη μας πως θα τα κατάφερνε επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο!
Φυσικό και επόμενο λοιπόν ήταν η βράβευσή του να αποτελεί σημαντικότατη και άκρως συγκινητική στιγμή για εμάς!
Να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο κοινότητας Καστοριάς κ. Εύη Σιστοβάρη και τον πρώην αντιδήμαρχο αθλητισμού-τουρισμού Καστοριάς κ. Λάζαρο Ζήση οι οποίοι εκπροσώπησαν τον δήμο με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε το σκοπό και τους στόχους της Kastoria Outdoors.
Όραμά μας είναι η προώθηση και ανάδειξη της Καστοριάς ως τουριστικός προορισμός 4 εποχών διαμέσου του εναλλακτικού τουρισμού καθώς και η παρακίνηση των ανθρώπων για έξοδο στο φυσικό περιβάλλον.
Προσπάθειά μας είναι να ενώσουμε το στοιχείο φύση, με το στοιχείο άνθρωπος.
Κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να καλύψουμε το μεγάλο κενό που υπήρχε στην πόλη μας και να ολοκληρώσουμε το πακέτο σχετικά με την παροχή τουριστικών υπηρεσιών.
Ο αγώνας μας για την αναγνώριση της Καστοριάς ως φυσικού πάρκου δραστηριοτήτων και προορισμού απαράμιλλης ομορφιάς, ιστορίας και πολιτισμού, είναι συνεχής και αδιάλειπτος!
Θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι η πόλη αυτή έχει την τύχη να διαθέτει ένα απείρου κάλους φυσικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί, χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση, να μετατραπεί σε ένα απέραντο τερέν υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Φροντίζουμε οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας και να φεύγουν από εμάς αποκομίζοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εμπειριών στις καρδιές τους, το οποίο τους καθιστά την Καστοριά ως αλησμόνητο προορισμό!
Ένα πράγμα μπορούμε στα σίγουρα να τους υποσχεθούμε…
Στην Καστοριά έρχεσαι ΞΕΝΟΣ και φεύγεις ΝΤΟΠΙΟΣ
Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικών ικανοτήτων.
Η Καστοριά βρίσκεται πλέον στο κάδρο των καλύτερων τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα!
Δε θα σταματήσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε γι’ αυτό!
ΚΑΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Kastoria Outdoors

 

 

Back to top button